Analiza swot Dedeman

5x puncte

categorie: Marketing

nota: 10.00

nivel: Facultate

Compania se afla in plin proces de extindere la nivel national. Magazinele au suprafete cuprinse intre 6.000 si 18.000 metri patrati. Centrele comerciale dispun de depozite Drive In de unde pot fi achizitionate si incarcate direct in mijloacele de transport materialele grele pentru constructii. Dedeman este afacerea de success a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992 au dezvoltat lant[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza swot Dedeman

Compania se afla in plin proces de extindere la nivel national. Magazinele au suprafete cuprinse intre 6.000 si 18.000 metri patrati. Centrele comerciale dispun de depozite Drive In de unde pot fi achizitionate si incarcate direct in mijloacele de transport materialele grele pentru constructii. Dedeman este afacerea de success a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992 au dezvoltat lantul de retail cu material de constructii de tip do-it-yourself destinat celor ce isi doresc sa aiba posibilitatea de a-si construe si amenaja singuri si fara ajutor specializat, caminul.

In prezent dupa 18 ani de activitate, reteaua DEDEMAN functioneaza in 19 magazine, sediul central fiind in Bacau, iar celelalte filial dupa cum urmeaza: Arad, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti 1,Bucuresti 2 Buzau, Comanesti, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi 1, Iasi 2, Onesti, Piatra Neamt, Roman, Suceava, Timisoara, Tirgoviste, Vaslui.
Compania s-a extins intr-un ritm constant si rapid. Pe langa calcule si cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman a fost intotdeauna cel uman. Angajatii care lucreaza in cele 19 magazine ale lantului nostru de retail alcatuiesc o familie, dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor nostri.

In 1994, Dedeman avea 11 angajati. In 2002, pentru reteaua de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare lucrau 245 oameni. Astazi, la Dedeman, aproximativ 4000 de angajati stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati planurilor lor.
DEDEMAN este numele unui dintre cele mai importante lanturi de magazine si depozite de profil din tara. DEDEMAN este probabil singurul magazin din Iasi de unde pot fi achizitionate absolut toate tipurile de materiale de constructii, utilaje tehnice si industriale-din acelasi loc. Suprafata de expunere a magazinului este de 1850 de m2. Noul magazin este o imagine exemplara a aceea ce inseamna calitatea grupului DEDEMAN.

Dragos Pavel, Director general DEDEMAN, a inaugurat un nou hypermarket DEDEMAN din Iasi, primul in regim self service din oras si al 2 de acest fel din tara.Noul magazin DEDEMAN, se intinde pe o suprafata de 7000 de m2 si va comercializa peste 40.000 de produse de la 1000 de producatori de marca nationali si internationali. Pentru a reduce timpul de efectuare a cumparaturilor, noul hypermarket DEDEMAN le da posibilitatea clientilor sai sa-si aleaga singuri produselor de pe raft, in spiritul sistemului sefl service.
De asemenea, parcarea proprie cu peste 120 de locuri vine sa imbunatateasca accesul la magazin al clientilor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.