Analiza sistemului logistic la o intreprindere

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.66

nivel: Facultate

Se vor prezenta date de identificare a intreprinderii (denumire, forma juridica, sediu social, CUI) si de caracterizare a acesteia (obiect de activitate, activitate principala, numar personal, numar de unitati, capital social, cifra de afaceri etc.), precum si orice alte date si informatii relevante pentru analiza sistemului logistic.Identificarea activitatilor logistice Demersul de identificare [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza sistemului logistic la o intreprindere

Se vor prezenta date de identificare a intreprinderii (denumire, forma juridica, sediu social, CUI) si de caracterizare a acesteia (obiect de activitate, activitate principala, numar personal, numar de unitati, capital social, cifra de afaceri etc.), precum si orice alte date si informatii relevante pentru analiza sistemului logistic.Identificarea activitatilor logistice Demersul de identificare a activitatilor logistice la intreprinderea "x" trebuie sa se bazeze pe documentarea prealabila a studentului cu privire la teoria in domeniu.

Identificarea activitatilor logistice ale intreprinderii in cauza se face avand in vedere natura proceselor economice derulate, observarea directa a proceselor din intreprindere si prin dialog cu specialistii intreprinderii. De asemenea, tratarea lor poate fi realizata in functie de structura organizatorica a intreprinderii, tinand cont de principalele componente ale acesteia. Clasificarea si evaluarea serviciilor logistice

Pornind de la activitatile identificate anterior serviciile logistice vor fi clasificate in functie de criterii operationale (natura activitatii, importanta lor in realizarea activitatilor intreprinderii, prestarea serviciilor logistice etc.). De asemenea, studentul va face aprecieri si comentarii legate de natura, rolul functional, dimensiunea si structura serviciilor logistice.

4. Cai de rationalizare a sistemului logistic.
Pe baza constatarilor facute, studentul va discuta posibile cai de rationalizare a sistemului logistic. Concluziile si propunerile ce se formuleaza in acest capitol vor fi prezentate si argumentate pe min. 2 pagini si vor reflecta punctul de vedere personal al autorului lucrarii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.