Analiza si evaluarea viabilitatii economice si manageriale a societatii comerciale Multipack Romania SRL

7x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Facultate

Necunoasterea propriilor puncte tari si puncte slabe si implementarea unor decizii insuficient motivate, care nu au la baza concluzii reale obtinute in urma unor cercetari oportune si operative a proceselor si fenomenelor economice, pot influenta negativ calitatea activitatii economico-financiare. In acest scop se realizeaza analiza-diagnostic a firmei folosita de manageri ca instrument util pentr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza si evaluarea viabilitatii economice si manageriale a societatii comerciale Multipack Romania SRL

Necunoasterea propriilor puncte tari si puncte slabe si implementarea unor decizii insuficient motivate, care nu au la baza concluzii reale obtinute in urma unor cercetari oportune si operative a proceselor si fenomenelor economice, pot influenta negativ calitatea activitatii economico-financiare. In acest scop se realizeaza analiza-diagnostic a firmei folosita de manageri ca instrument util pentru formularea unor judecati de valoare cantitative si/sau calitative privind starea, dinamica si perspectivele firmei, pentru fundamentarea deciziilor curente si de perspectiva, cat si in etapa de control a realizarii deciziilor adoptate.

Tema aleasa pentru lucrarea de licenta se refera la problemele subliniate mai sus si anume la rolul diagnosticarii in efectuarea functiilor de management si in luarea deciziilor.
Lucrarea este structurata in cinci capitole. Primul capitol este un capitol introductiv al carui scop este de a arata ce inseamna notiunea de analiza-diagnostic, descrierea legaturii dintre analiza-diagnostic si analiza financiara, importanta lor in cadrul evaluarii unei intreprinderi. De asemenea sunt prezentate metodele si indicatorii folositi pentru aprecierea starii de sanatate.

Cel de-al doilea capitol prezinta date generale despre firma ce va fi supusa diagnosticarii si informatii de identificare ale acesteia precum: obiectul de activitate, organizarea structurala, prezentarea produselor, s.a., Capitolul al treilea contine evaluarea potentialului intern al societatii comerciale, prin diagnosticarea fiecarui domeniu in parte, divizand astfel sistemul intreprinderii in componente mai mici si mai usor de analizat. Toate aceste componente trebuie insa privite in ansamblu, fiind astfel posibila intelegerea si anticiparea corecta a comportamentului sistemului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.