Analiza pietei ciocolatei

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 8.88

nivel: Facultate

Acest referat are 16 pagini.

Produsele din ciocolata reprezinta o categorie extrem de populara, de aceea, trasarea unor caracteristici distinctive ale consumatorului de ciocolata este mai dificila. Ciocolata poate fi un desert dulce de care se bucura intreaga familie, un cadou pentru o persoana sau pentru o ocazie deosebita. Acest produs se adreseaza consumatorilor de toate varstele[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza pietei ciocolatei

Acest referat are 16 pagini.

Produsele din ciocolata reprezinta o categorie extrem de populara, de aceea, trasarea unor caracteristici distinctive ale consumatorului de ciocolata este mai dificila. Ciocolata poate fi un desert dulce de care se bucura intreaga familie, un cadou pentru o persoana sau pentru o ocazie deosebita. Acest produs se adreseaza consumatorilor de toate varstele, femei, barbati, copii care doresc sa savureze un moment dulce.

Dintre consumatorii de ciocolata, mai mult de jumatate sunt femei, aproximativ doua treimi provin din gospodarii cu 3 sau 4 membri. Suprinzator sau nu, mai putin de un sfert dintre consumatori au copii. Ocaziile de consum au loc mai ales impreuna cu familia sau prietenii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.