Analiza financiara a unei firme ppt

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.77

nivel: Facultate

Comnord efectueaza urmatoarele activitati principale:
Constructii de cladiri si lucrari de geniu.Lucrari de instalatii electrice,sanitare,electrice si hidrotehnice.Inchirierea si subanchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
Alte lucrari speciale de constructii(fasonarea otelului).Consolidari si amenajari la constructii.Comercializarea de produse de balastiera(agregate d[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza financiara a unei firme ppt

Comnord efectueaza urmatoarele activitati principale:
Constructii de cladiri si lucrari de geniu.Lucrari de instalatii electrice,sanitare,electrice si hidrotehnice.Inchirierea si subanchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
Alte lucrari speciale de constructii(fasonarea otelului).Consolidari si amenajari la constructii.Comercializarea de produse de balastiera(agregate de rau sortate si nesortate).Prestari servicii si asistenta tehnica in domeniul constructiilor

Avand in vedere ca societatea Comnord este o companie integrata de constructii,activitatile societatii pot fi grupate in categorii principale reprezentative pentru activitatea companiei:
Constructii civile si industriale;Vanzare materiale de constructii (beton,otel beton fasonat,etc).

S.C. Lafarage-Comnord S.A. (controleaza 33,99%)
Impreuna cu firma Lafarage ,compania S.C. Comnord S.A. a infiintat societatea mixta S.C. Lafarage-Comnord S.A,specializata in domeniul productiei de betoane si mortare,prin aceasta asigurand betoane de inalta clasa pentru santierele proprii si terti.
PROCEMA (detinuta in totalitate);institutul PROCEMA S.A. - institutul de Cercetare Proiectare si Productie Experimentala in domeniul Constructiilor si Materialelor de Constructii- desfasoara activitati si ofera servicii de specialitate pentru indistria materialelor de constructii,firme de constructii,autoritati in urmatoarele domenii: cercetare dezvoltare,proiectare,evaluare,consultanta,productie, servicii,laborator, acreditat de incercari.

GIURETA S.A. (controleaza 99,1%)
Confectii -structuri metalice de orice tip
Prelucrari mecanice
Proiectare/executie/montaj/exploatare utilaje de ridicat
Inchiriere ulilaje pentru constructii
Inchiriere spatii pentru birouri,hale si terenuri
Isopan Group.Infintat in anul 2000 cu capital integral romanesc, a devenit in scurt timp unul din liderii in domeniul promovarii si comercializarii panourilor termoizolante pe piata nationala.

1a.Cifra de afaceri 2009
CA=vanzari de marfuri-productia vanduta=101.658.073
-Totalul veniturilor obtinute de S.C. COMNORD S.A. in urma prestarii de servicii in domeniu, in anul 2009.
1b.Cifra de afaceri 2010
CA=21.304.897
Concluzii: Cifra de afaceri a scazut considerabil in anul 2010 fata de anul precedent,si anume,cu valoarea de 80.353.176 respectiv cu 79,04%.
2a.Capitalurile proprii 2009
kpr=91.162.449

-Capitalurile proprii in sens larg cuprind in plus fata de capitalul propriu-zis diferentele din reevaluare,subventii pentru investitii si provizioanele legale.
2b.Capitalurile proprii 2010
kpr=90.156.201
Concluzii: capitalurile proprii au inregistrat si ele o scadere de 1.009.248,respectiv 1,10%.

DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.