Analiza echilibrului financiar la Argos Cluj-Napoca

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Dupa marea schimbare, dupa 1990 in Romania au aparut si s-au dezvoltat noi ramuri industriale si activitati comerciale, respectiv prestatii. Liberalizarea si stimularea initiativei proprii si deschiderea cailor de comunicare cu exteriorul a deschis o noua viziune asupra lumii, ceea ce a contribuit la cresterea fara precedent a cerintelor, a necesitatilor oamenilor si prin liberalizarea importului [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza echilibrului financiar la Argos Cluj-Napoca

Dupa marea schimbare, dupa 1990 in Romania au aparut si s-au dezvoltat noi ramuri industriale si activitati comerciale, respectiv prestatii. Liberalizarea si stimularea initiativei proprii si deschiderea cailor de comunicare cu exteriorul a deschis o noua viziune asupra lumii, ceea ce a contribuit la cresterea fara precedent a cerintelor, a necesitatilor oamenilor si prin liberalizarea importului s-a asigurat o oferta din belsug a tuturor produselor din ramurile de varf si a serviciilor necunoscute pana atunci. Astfel s-a ajuns la posibilitatea asigurarii informatiilor, aducerea din import a software-ului, a unor tehnologii moderne si eficiente, masini, unelte etc.

Multe produse romanesti din aceasta ramura a industriei erau necompetitive fata de produsele existente pe piata externa, indeosebi pe cea vestica. Marile lipsuri erau detectate in domeniul calitatii, in promovarea si distributia produselor, slaba prezentare a produselor, lipsa design-ului.
Societatea dispune de forta de munca calificata pentru toate fazele procesului de fabricatie, inclusiv activitatea de creatie a produselor vestimentare din tricoturi, avand un numar de circa 1000 angajati.
Obiectul de activitate de baza al societatii este producerea si comercializarea articolelor din tricot:

a) articole de corsetarie: sutiene, centuri, corsete, body, suspensoare;
b) costume de baie pentru: femei, barbati, fete, baieti;
c) lenjerie: maieuri, chiloti, camasi de noapte, pijamale;
d) imbracaminte exterioara: jachete, pulovere, pantaloni, veste canadiene din fas, fuste, rochii, salopete, manusi;
e) articole sportive: treninguri, sorturi, tricouri, hanorace, pantaloni colanti, brasiere, costume de gimnastica, costume de ski, echipamente de tenis, scrima, handbal, ciclism, fotbal;
f) ciorapi sport si medicali
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.