Analiza diagnostic strategica Petrom

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.92

nivel: Facultate

Forta noastra consta in deschiderea catre schimbare si mobilitatea proactiva. Exploram potentialul de dezvoltare si luam decizii curajoase pentru a crea oportunitati de afaceri, pe pietele selectionate de noi, prin idei noi, tehnologii de succes si crestere profitabila. Obiectivul nostru este combinarea succesului economic cu cele mai bune solutii in domeniul energiei pentru prezent si pentru viit[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza diagnostic strategica Petrom

Forta noastra consta in deschiderea catre schimbare si mobilitatea proactiva. Exploram potentialul de dezvoltare si luam decizii curajoase pentru a crea oportunitati de afaceri, pe pietele selectionate de noi, prin idei noi, tehnologii de succes si crestere profitabila. Obiectivul nostru este combinarea succesului economic cu cele mai bune solutii in domeniul energiei pentru prezent si pentru viitor.
Parteneriat

Relatii de lucru responsabile pentru beneficii reciproce.Respectam, relationam, ne pasa.Corectitudinea, responsabilitatea si respectul reprezinta esenta relatiilor noastre de colaborare cu toate partile implicate: clienti, angajati, actionari si societatea, in general. Cautam sa mentinem relatii de lunga durata cu partenerii nostri si sa le castigam increderea prin comunicare deschisa, incredere si prin cooperare interculturala. Obiectivul nostru este sa cream un mediu reciproc avantajos, prin parteneriate sociale si economice, respectand exigentele ecologice actuale.

Dupa un proces profund si de succes de restructurare si modernizare, Petrom tinteste pozitia de jucator cheie pe piata energetica din regiune.Pentru a ne atinge obiectivul de lider energetic integrat in SEE, cu performante si flexibilitate crescute, ne vom concentra eforturile pe consolidarea si extinderea businessului de hidrocarburi, pe diversificarea portofoliului de activitati prin producerea de electricitate, pe cresterea eficientei si valorificarea integrarii in toate segmentele.

Intr-un mediu marcat de provocari, atat din punct de vedere economic cat si al obligatiilor de mediu, Petrom continua investitiile in proiecte cheie si pentru maximizarea performantelor. Astfel, ne asiguram cresterea durabila si furnizam clientilor nostri un portofoliu diversificat de produse energetice, de la carburanti la gaze si electricitate, la standardele de calitate ale UE. Cu investitii anuale de peste 1 miliard de euro, vom reprezenta si in anii urmatori un factor de crestere economica in Romania, prin efectul de multiplicare al investitiilor noastre.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.