Analiza consumatorului si diversificarea gamei de produse in functie de aceasta

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.87

nivel: Facultate

Exista o gama destul de larga de consumatori. Acestia pot fi impartiti in categorii dupa mai multe criterii, cum ar fi ocupatia , stilul de viata, atitudinea , disponibilitatile banesti etc.I . In functie de sex si varsta : 1)- copii de pana in 6 ani - au nevoie de o protectie sporita, intrucat ei sunt in faza de formare a danturii. Pentru aceasta catego-rie am produs o pasta de dinti ce c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza consumatorului si diversificarea gamei de produse in functie de aceasta

Exista o gama destul de larga de consumatori. Acestia pot fi impartiti in categorii dupa mai multe criterii, cum ar fi ocupatia , stilul de viata, atitudinea , disponibilitatile banesti etc.I . In functie de sex si varsta : 1)- copii de pana in 6 ani - au nevoie de o protectie sporita, intrucat ei sunt in faza de formare a danturii. Pentru aceasta catego-rie am produs o pasta de dinti ce contine mai mult calciu , ajuta la prevenirea cariilor .2)- copii cu o varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani , adica elevii, doresc o pasta de dinti care ajuta la albirea dintilor , protectia smaltului si improspatarea respiratiei.

3)- persoanele cu o varsta cuprinsa intre 14 si 22 , adica elevi si studenti , sunt persoane active si deci au nevoie de o pasta de dinti ce asigura protectie anti-carii,impiedica depunerea tartrului , albeste smaltul dintilor si ofera protectia gingiilor. 4)- persoanele cu o varsta cuprinsa intre 22 si 45 de ani sunt persoane active : au job-uri , au hobby-uri si unii mai sunt si parinti. De exemplu barbatii care alearga toata ziua dintr-un loc in altul (unii au mai multe locuri de munca) pentru a face rost de bani pentru ei si pen-tru familiile lor.

Unii dintre ei sunt oameni de afaceri si au nevoie de increderea in sine. De aceea ei cauta o pasta de dinti care sa le protejeze dantura impotriva cariilor , sa albeasca dintii , sa ofere protectie anti-tartru , sa ofere protectie antibacteriala si , cel mai important , sa ofere o respiratie proaspata ce dureaza. Femeile din aceasta categorie pe langa indatoririle ce le au la locul de munca , le mai au si pe acelea de mame. Ele sunt persoane active. Ele trebuiesa aiba grija si de dantura lor , dar si de dantura copiilor lor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.