Analiza activitatilor de marketing in cadrul firmei S.C. R&G S.R.L

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.78

nivel: Facultate

Principalii parteneri de afaceri ( furnizori de materii prime) ai societatii comerciale R & G S.R.L. Focsani sunt firme din: Bulgaria, Franta, S.U.A, Belgia, Olanda si Luxemburg, Elvetia, Ungaria.
Societatea importa: o mare parte din materialele de finisare, feronerie pentru mobilierul corp si tapitat, materialele de acoperiere pentru mobilierul tapitat, scule taietoare pentru prelucrarea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza activitatilor de marketing in cadrul firmei S.C. R&G S.R.L

Principalii parteneri de afaceri ( furnizori de materii prime) ai societatii comerciale R & G S.R.L. Focsani sunt firme din: Bulgaria, Franta, S.U.A, Belgia, Olanda si Luxemburg, Elvetia, Ungaria.
Societatea importa: o mare parte din materialele de finisare, feronerie pentru mobilierul corp si tapitat, materialele de acoperiere pentru mobilierul tapitat, scule taietoare pentru prelucrarea lemnului.

Clientii societatii, indifereant de pozitia lor geografica, se pot baza pe o gama de produse de inalta performanta, fabricate dupa norme de calitate recunoscute pe piata interna si internationala. La nivel intern si international, piata S.C. R & G S.R.L. Focsani se caracterizeaza dupa cum urmeaza: Piata interna este un segment de activitate, care nu trebuie neglijat nici in anul 2010, el reprezentand in anul 2009 cca 40% din volumul total al vanzarilor.In anul 2009, strategia de comercializare a mobilei a constat din:

Vanzarea produselor finite, fabricate in cadrul societatii, in suma de 120 mil lei, reprezentand 86 % astfel: Prin participarea societatii la Targul International de mobila Sofia, la Targurile de Casa ale firmelor bulgaresti si prin studierea cataloagelor si pliantelor cu mobilier bulgar, se desprind urmatoarele tendinte si caracteristici:Mobilierul modern multifunctional ia amploare pe piata bulgara, inlocuind mobilierul de arta si cel rustic bogat ornamentate si cu consum mare de lemn care au o pondere din ce in ce mai redusa pe aceasta piata. Solutiile constructive sunt din ce in ce mai ingenioase, valorificand la maxim functionalitatea.

Mobilierul modern se adreseaza in special populatiei cu venituri modeste si tineretului. Mobila stil si reproducerile, raman in general apanajul constructorilor consacrati din Franta, Italia, Anglia.
In cazul mobilierului rustic, cu pondere din ce in ce mai mica, se remarca 3 curente: mobilier rustic cu aspect invechit, mobilier rustic vechi, original, mobilier rustic pictat cu aspect nou sau invechit.
Scade ponderea stejarului in detrimentul esentelor mai ieftine:fag, anin, mesteacan, plop, etc. Creste ponderea mobilierului care foloseste panouri din elemente masive imbinate in lungime si latime la carcase.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.