Amilius si Legea celui Unic

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.72

nivel: Facultate

Mult timp dupa aceea, in timpul stapinirii lui Amilius aderarea majoritatii atlantilor la invataturile Legii celui Unic a adus mult progres si iluminare in tara. Aceasta este epoca in care, pentru perpetuarea legii, s-a infiintat preotia. La inceput, o confraternitate, avind ca insemn un turban alb (desi unele dintre fiicele androgine au fost mai tirziu acceptate ca preotese), ulterior acesti fii [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Amilius si Legea celui Unic

Mult timp dupa aceea, in timpul stapinirii lui Amilius aderarea majoritatii atlantilor la invataturile Legii celui Unic a adus mult progres si iluminare in tara. Aceasta este epoca in care, pentru perpetuarea legii, s-a infiintat preotia. La inceput, o confraternitate, avind ca insemn un turban alb (desi unele dintre fiicele androgine au fost mai tirziu acceptate ca preotese), ulterior acesti fii ai Legii celui Unic au constituit ceea ce a devenit cunoscut ca Fratia Alba.

Cayce spune despre acesti initiati atlanti ca aveau capacitatea de a se transporta atit pe cale mentala, cit si fizica, iar in Locuitor pe doua planete, Phylos face aluzii asemanatoare la proiectia astrala, prezentind-o drept o ocupatie comuna a acestor Fii ai singuratatii, cum mai erau ei denumiti, spunindu-ne ca aveau capacitatea de a-si lepada corpul grosier pamintesc ca pe o haina si de a se proiecta oriunde doreau. Controlul sferelor sacre de piatra, care se puteau gasi in fiecare templu din Atlantida si, al puternicului cristal (piatra) Tuaoi identificat de Phylos in terminologie atlanta tirzie drept piatra Maxin, era incredintata doar acestui grup de gardieni spirituali de elita.

In esenta, piatra Tuaoi era un imens acumulator de energie din cristal pur de cuart. Dar la origine el fusese folosit la mult mai mult decit atit. La inceput, el era sursa prin care se facea contactul spiritual si mental cu Fortele Nevazute. In mod similar, pietrele circulare care erau amplasate deasupra altarelor din templele sau curtile acestora si care variau in diametru de la citiva inci pina la opt picioare erau din granit foarte bine finisat si transportau influenta magnetica despre care a vorbit Spiritul celui Unic catre vechii atlanti care asistau la serviciul religios. Intr-o epoca mult mai tirzie, spre sfirsitul erei atlante, multe dintre aceste sfere au fost transportate de un conducator poseidian, pe nume Iltar, catre paminturile sigure ale peninsulei Yucatan si catre Guatemala si Costa Rica de azi.

In cea din urma, un mare numar dintre aceste misterioase obiecte, inca asezate pe suporturi asemanatoare unor altare facute din pietre de riu, au fost dezgropate in jungla, derutindu-i cu totul pe exploratorii din zilele noastre, dupa cum se arata in Science Digest (iunie 1967).
Despre piatra Tuaoi, care s-a scufundat cu restul Poseidiei, cu aproximativ 12 milenii in urma, Cayce a indicat ca ea ar putea intr-o buna zi sa iasa din nou la lumina, pe masura ce portiuni din continentul scufundat incep sa se ridice din nou in vecinatatea insulelor Bahamas.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.