Amantele

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.89

nivel: Liceu

Vesnicele "blamate" amante. Ele sunt puse mereu la zid, intotdeauna invinovatite pentru ceea ce fac, pentru ceea ce "practica", pentru ca au "vocatie" de amanta. Sunt barfite la toate colturile, eventual aratate cu degetul si, daca s-ar putea, arse pe rug!
Dar cine sunt aceste "fascinante" femei, impotriva carora toata suflarea feminina, dar nu numai, se razvrateste? Nu sunt ele oare la fel[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Amantele

Vesnicele "blamate" amante. Ele sunt puse mereu la zid, intotdeauna invinovatite pentru ceea ce fac, pentru ceea ce "practica", pentru ca au "vocatie" de amanta. Sunt barfite la toate colturile, eventual aratate cu degetul si, daca s-ar putea, arse pe rug!
Dar cine sunt aceste "fascinante" femei, impotriva carora toata suflarea feminina, dar nu numai, se razvrateste? Nu sunt ele oare la fel ca celelalte? Ce au in plus? Care este motivul pentru care sunt condamnate sa ramana vesnic "perfidele" hoate de barbati insurati?

Facand o analiza mai amanuntita, constatam ca aceste amante sunt si ele fiinte umane. Si, incredibil, au suflet! Desi sotiilor nu le vine sa creada. Pentru acestea, o fiinta cu suflet s-ar gandi la bietele sotii, lasate acasa plangand si la copilasul celor doi. Probabil ca si ele au o viata normala, banala plina de activitati, la fel de plictisitoare ca a nevestelor: merg la serviciu, vin acasa, fac piata, spala, calca, scot cainele la plimbare.

Bun, insa atunci va intrebati ce au ele in plus fata de celelalte femei, ce anume le face atat de deosebite incat sucesc mintile oricarui barbat. Poate ca nu au nimic! Si orice femeie poate deveni, daca vrea, amanta! Insa adevarul este ca amantele in esenta lor sunt niste femei incredibile, sofisticate, cu o personalitate puternica, cu un suflet mare (din moment ce iubesc barbatul altei femei) si cu multa, foarte multa iubire de daruit.

Inainte de a le pune la zid, eu zic sa incercam sa le intelegem un pic. Poate ca nu vom fi niciodata de acord cu ele. Insa in ciuda tenebrelor lor, am face totusi un mare efort daca le-am privi dintr-un alt punct de vedere.Conform unui studiu, atunci cand o femeie se transforma intr-o amanta, se stie ca o face in 90% dintre cazuri, din dragoste. Dragoste curata sau murdara, dar tot dragoste se numeste. Exista si sanse bineinteles in care acestea au relatii cu barbatii respectivi pentru distractie sau din interes. Insa tot nu am lamurit ce au ele in plus.

Amanta este, in primul rand, genul de femeie care ofera orice, insa care este indeajuns de sireata pentru a nu-si calca pe orgoliu si pe deminitate. Pe de o alta parte, are mare grija sa ceara dar si sa primeasca ceva in schimb. Iar, de multe ori, barbatiul ii satisface aceste dorinte! Pe langa faptul ca are un look desavarsit si vesnic pus la punct, este deschisa la orice fel de escapade si nebunii ale barbatului, fiind lipsita de prejudecati. Are si calitati de comunicare, fiind in general foarte buna prietena cu partenerul ei, confesoare in momentul in care acesta ii povesteste cat de greu o duce acasa si cat de nedreptatit este.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.