Am sa relatez aici povestea mea in ordine cronologica a aventurii mele la MISA

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Am facut o luna de Yoga. Nimeni dintre cei care veneau la curs nu pareau deschisi. In timiditatea mea mi-a fost greu sa ma aproprii de instructori care aveau mereu o atitudine superioara fata de noi(de parca eram toti copii la inceput de drum ezoteric). Trebuie sa intelegeti ca locul unde mergeam era la capatul lui 36 de la Pipera, un bloc simplu cu ultimul etaj rozaliu pictat. Intrai la parter s[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Am sa relatez aici povestea mea in ordine cronologica a aventurii mele la MISA

Am facut o luna de Yoga. Nimeni dintre cei care veneau la curs nu pareau deschisi. In timiditatea mea mi-a fost greu sa ma aproprii de instructori care aveau mereu o atitudine superioara fata de noi(de parca eram toti copii la inceput de drum ezoteric). Trebuie sa intelegeti ca locul unde mergeam era la capatul lui 36 de la Pipera, un bloc simplu cu ultimul etaj rozaliu pictat. Intrai la parter si urcai scarile pana sus unde era o sala uriasa unde se facea yoga construita peste acoperisul blocului. Nu dadea nimic de banuit ca ar fi 'mai multe' acolo.

Intr-o zi vad '1 Decembrie Spirala'. Eu de curiozitate zic sa ma duc, poate intalnesc pe cineva acolo. Asa s-a si intamplat, in locul de intalnire am intalnit o doamna putin in varsta dar cu o energie foarte vie si ochi stralucitori. Am intrat in vorba cu dansa si am aflat ca ea era anul 12 de Yoga din 14. Se pare ca in fiecare an cei din anul 14 ajung anul 15 si invatatura continua la nesfarsit(asa ca acuma ei sunt anul 20).

Doamna era complet surprinsa ca eu eram constient de multe aspecte ezoterice si aveam o viziune relativ iluminata asupra lumii. Nu intelegea cum de eu, care nu facusem peste 10 ani de yoga la MISA, cunosteam atatea. Structura MISA e, pe masura ce avansezi in ani de Yoga esti initiat in fel si fel de 'secrete'. Numai nivelurile cele mai inalte stiu cu adevarat ce se intampla in organizatie si care ii este scopul.

Vazand cat de iluminat eram s-a hotarat sa-mi arate adevarata fata a organizatiei MISA. Am participat la cateva meditatii din anul 12 care aveau loc in alta zi, alta ora, tot in sala cea mare. De asemenea am aflat ca ei detin blocuri intregi carora le zic ashrame(de la ashram), unde traiesc membrii MISA in deplina armonie(asa pare). Membrul care traieste in ashram a renuntat la toate bunurile materiale, toate proprietatile lui, de buna voie si le-a donat organizatiei. Este hranit, mediteaza toata ziua si lucreaza la constructia si intretinerea ashramului. De asemenea mai primeste o alocatie lunara care este cam 2/3 din salariul mediu pe economie. Unii gatesc(au mancare super, recunosc), altii curata, cara, etc.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.