Am incheiat transmisiunea

1x punct

categorie: Romana

nota: 10.00

nivel: Liceu

ok..nu trebuie sa-ti reprimi sentimentele dar te gandesti cateodata ca pur si simplu nu se poate. Iata, cu Nadia e un caz fericit...e singura, nu ii sunt antipatic (sper...) ,o plac (nu mai repr o obsesie de cand cu episodul "Ioana_VamaVeche", dar daca ma voi lovi de un refuz probabil ca o sa ma doara al dracului de rau), deci nu-mi ramane nimic altceva de facut decat sa fiu "cool" (urasc cuvantul[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Am incheiat transmisiunea

ok..nu trebuie sa-ti reprimi sentimentele dar te gandesti cateodata ca pur si simplu nu se poate. Iata, cu Nadia e un caz fericit...e singura, nu ii sunt antipatic (sper...) ,o plac (nu mai repr o obsesie de cand cu episodul "Ioana_VamaVeche", dar daca ma voi lovi de un refuz probabil ca o sa ma doara al dracului de rau), deci nu-mi ramane nimic altceva de facut decat sa fiu "cool" (urasc cuvantul)si sa imi satisfac nevoile sufletului (cum suna asta...) . Dar cand descoperi pe cineva chiar michteaux (misto, fr.) iar apoi afli ca persoana resp e intr-o relatie de 10 luni, cum poti sa-ti mai dai frau liber sentimentelor, cand la prima analiza de ansamblu a situatiei realizezi ca totul va insemna suferinta, lucru de care te prinzi si daca esti beat?

Le reprimi si gata, alta solutie nu exista. Iti gasesti o pers de care sa te "legi", adica sa te faca, involuntar (ex:Nadia) sa uiti de altele. Am dat-o ca exemplu pe Nadia, pentru ca, fara sa vrea, m-a ajutat sa trec foarte usor de despartirea cu Luiza (cu care eu statusem 2 ani, in caz ca nu stii), si, iata, ma ajuta si acum sa uit de ioana. Desi e atat de greu...o asimilez cu vama, mi-e dor de vama si implicit de ea. Mi-e dor de ea si implicit de vama.

Nu stiu daca ti-am zis toata povestea...iat-o:luni spre marti seara eram in expirat.La un mom dat o vad pe tipa de la care luasem "ceva" mai demult (cand am fumat cu caro si cu aurel, inainte de ex la FSS, de a avut caro "ceva" din franta) si vazand-o cu vreo alte 5 fete...zic hai sa-ti dau inapoi "datoria", dar mai bine combinam ce mai am eu cu ce-ti dau tie si mergem cu prietenii tai (sanchi; vazusem, repet, ca erau numai tipe) la salvamar pe plaja.

Ma gandeam ca din 5 n-am cum sa nu ma combin cu una. Buuun. Mergem acolo, ..."asa"..., si la un mom dat intreb daca mai sta cineva pt tequilla ca poate fac rost, si s-a oferit numai ioana sa ramana (eu oricum o remarcasem, ca la fata, era cea mai draguta dintre toate). Perfect, ma gandeam. Coboram de la salvamar, si mergem 10 m la cortul uni tip din buc (ala care cu o seara inainte ma cinstise cu 5 shoturi de tequilla) care avea aprope 1l de teqilla in cort.

Il strig "paul" "ce vrei, ma?" "da-mi si mi teqilla aia" "nu...sau...mai esti cu cineva?" "da, cu domnisoara...cum te cheama?" "Ioana" "...Ioana!" "bina, ma, ia-o, da' sa-mi mi ramana si mie" "sigur". Mergem langa mare, bem si discutam si vice vresa. Descopar ca o duce chiar bine mintea si ca nu e tacanca de 15-16 ani (" ! ! ! ")si m-am entuziasmat...la un mom dat aud din spital super muzica (tot compilatia aia de am ascultat-o cand trebuia sa mergem la dus) si ii zic sa mergem acolo.

Mergem, ii cer barmanului ,contra unui shot, 2 pahare, ne da, si...in 20 min terminam sticla (intre timp mai fumasem vreo 2 grame, ca aveam pipa, si...) asa ca ne-am facut P R A F. Cum am terminat sticla i-am zis ca vreau sa mergem pe plaja, ceea ce am si facut (era fff aiurea, ca ne-am asezat fata in fata la masa si, de beti ce eram nu ne-am schimbat locul pana n-am terminat sticla, dar nu ne puteam saruta, si...era aiurea).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.