Alopecie

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.81

nivel: Facultate

F iti-va je leacurile babesti. Cleopatra a incercat sa-i trateze chelia lui ruliu' Cezar cu dinti de cal arsi si macinati, cu grasime de urs, de soareci si de cerb, spune dr. Amiel. Egiptenii antici mai foloseau osanza de hipopoAZtam sau de crocodil. Remediile de azi arata ceva mai bine, dar cele mai mulAZte sunt de-a dreptul ineficiente, iar acelea care pot ajuta nu se afla in nomenAZclatorul de [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Alopecie

F iti-va je leacurile babesti. Cleopatra a incercat sa-i trateze chelia lui ruliu' Cezar cu dinti de cal arsi si macinati, cu grasime de urs, de soareci si de cerb, spune dr. Amiel. Egiptenii antici mai foloseau osanza de hipopoAZtam sau de crocodil. Remediile de azi arata ceva mai bine, dar cele mai mulAZte sunt de-a dreptul ineficiente, iar acelea care pot ajuta nu se afla in nomenAZclatorul de medicamente aprobat de autoritatile sanitare. Caveat emptor -- Cumparatorule, ia aminte!
incercati o potiune magica.

Lotiunea continand substanta activa minoxi-dil se dovedeste eficienta la aproximativ o jumatate dintre barbatii (si femeiAZle) care prezinta plesuvie de tip masculin, dar sunt necesare 4 luni de utiliAZzare pentru a obtine un efect vizibil si lotiunea trebuie folosita timp nelimitat, altfel parul nou crescut va cadea dupa intreruperea tratamentului. Lotiunea poate fi cumparata fara reteta, de la farmacii.
indrazniti sa mergeti cu capul descoperit. Unele persoane prefera sa se impace cu gandul ca le cade parul si isi poarta fara jena capul descoperit. S-ar putea chiar sa doriti o solutie radicala si sa va radeti complet capul.

Faceti o schimbare de stil. Cresteti cat se poate de mult volumul paruAZlui pe care il aveti, sugereaza dr. Amiel. Daca parul este alb, dati-i o cuAZloare care sa il faca sa arate mai bine. Daca este drept, un permanent usor va ajuta la umplerea zonelor plesuve. Dar procedati cu precautie -- daca parul este deja fragil, prea multe chimicale pot insenina ultima picatura. Zonele existente in caz de alopecia areata se ascund si printr-o tunsoare iscusita.

Cautati o palarie. Daca nu puteti obtine pieptanatura dorita sau daca nu exista destul par pentru a-1 plimba de colo-colo, achizitionati turbane sau paAZlarii adecvate dispozitiei, tinutei sau ocaziei.
Peruca nu trebuie sa arate ca o peruca. Exista peste tot peruci splenAZdide dar scumpe --, totusi asigurati-va ca ati ales o firma de renume.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.