Alimentatia incorecta

3x puncte

categorie: Biologie

nota: 9.84

nivel: Liceu

Avand grija la fiecare dintre aceste detalii si protejandu-ne corect tenul, vom amana cat se poate de mult aparitia ridurilor, chiar daca genetic suntem predispuse la formarea lor timpurie. Iti recomand un tratament foarte bun, Hydradermie, cu patru actiuni simultane: purificare, hidratare, oxigenare si desensibilizare la factorii de mediu. Un ten hidratat si bine ingrijit va arata impecabil si la[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Alimentatia incorecta

Avand grija la fiecare dintre aceste detalii si protejandu-ne corect tenul, vom amana cat se poate de mult aparitia ridurilor, chiar daca genetic suntem predispuse la formarea lor timpurie. Iti recomand un tratament foarte bun, Hydradermie, cu patru actiuni simultane: purificare, hidratare, oxigenare si desensibilizare la factorii de mediu. Un ten hidratat si bine ingrijit va arata impecabil si la o varsta inaintata. Hydralift - liftingul non chirurgical - e cel mai recomandat tratament cosmetic pentru persoanele care deja se confrunta cu imbatranirea cutanata rapida, prematura etc.

Aspectul de coaja de portocala, eliminat prin tratamente personalizate "Exista remedii cu adevarat eficiente contra celulitei? Daca da, care sunt acestea?" Loredana V., Bucuresti Raspuns: Ca orice problema estetica, si in cazul celulitei trebuie sa tratam cauza si nu efectul. De aceea, in primul rand, trebuie sa fim foarte atente la ce si cat mancam la cata apa bem pentru a avea coapse impecabile. Din cauza unui stil de viata inadecvat, circulatia limfatica are de suferit si, odata cu asta, aspectul de coaja de portocala va fi tot mai evident. Putem trata celulita doar corectand, in prima instanta, aceste aspecte, pentru ca mai apoi sa venim cu un tratament localizat pe zonele cu probleme. Pentru aceasta etapa se recomanda tratamente personalizate, in functie de cauza care a dus la aparitia celulitei.

Pentru persoanele sedentare sunt recomandate scheme formate din terapii de biostimulare si drenaj limfatic, pe langa dieta personalizata si produse anticelulitice. Persoanelor cu un grad de celulita ridicat (3 sau 4), cu micro/macronoduli si unde deja exista fibrozitati intre celule, le recomand tratament de lipomasaj cu Cellu M6, singura terapie care dizolva fibrozitatile, iar tratamentul de electie pentru eradicarea celulitei e Techispa (lipodermoaspiratia nonchirurgicala), terapie la care se pot pierde centimetri inca de la prima sedinta (pana la 2,5 cm).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Biologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.