Alergii

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.91

nivel: Facultate

Persoanele care prezinta riscul unei crize ulterioare sau cele cunoscute ca fiind alergice la alimente sau intepaturi pot obtine injectii cu adrenalina la reAZcomandarea medicului: acestea se autoadministreaza pentru a opri o criza chiar din faza timpurie. Tehnica autoadrninistrarii se poate deprinde in secAZtiile de alergologie din spitale si prin cursuri pentru administrarea injectiilor pentru d[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Alergii

Persoanele care prezinta riscul unei crize ulterioare sau cele cunoscute ca fiind alergice la alimente sau intepaturi pot obtine injectii cu adrenalina la reAZcomandarea medicului: acestea se autoadministreaza pentru a opri o criza chiar din faza timpurie. Tehnica autoadrninistrarii se poate deprinde in secAZtiile de alergologie din spitale si prin cursuri pentru administrarea injectiilor pentru desensibilizare. Ganditi-va la o modalitate de a avea in permanenta, alaturi de cartea de identitate, o carte de vizita prin care sa-i avertizati pe cei din jur ca sunteti alergic. Sistemul se practica in cazul altor boli, ca, de exemplu, diabetul.

Ar trebui, de asemenea, sa va consulte un medic in caz ca dupa o saptaAZmana de tratament o criza mai putin grava de alergie nu raspunde la mediAZcamentele care se pot obtine fara reteta, indeosebi daca aveti probleme cu respiratia si o eruptie serioasa.Ca si in cazul altor medicamente care se vand fara reteta, femeile graviAZde ar trebui sa ceara in prealabil sfatul farmacistului sau al medicului. EviAZtati sucul de grep daca luati antihistaminice, deoarece acesta contine terfe-nadina, un antihistaminic natural.

Porniti aerul conditionat in automobil. Daca simpla iesire din casa va face sa respirati suierator si sa stranutati, imaginati-va cum ati lacrima prinAZtre norisorii de polen intrati prin ferestrele deschise ale automobilului in mers. Daca sunteti norocos si aveti un automobil cu aer conditionat, atunci folositi aceasta oportunitate.
Desigur, nu este acelasi lucru cand vantul va rasfira parul, dar amin-titi-va, o faceti pentru propria sanatate.

Aveti in vedere instalarea unui filtru de aer. Mentinerea aerului curat in casa poate aduce ameliorari in cazul alergenelor ca polenul, mucegaiul si matreata de animale. Filtrele tip HEPA (high-energy particulate arresting) sunt cele mai eficiente. Cand in camera functioneaza un filtru, tineti usa inAZchisa astfel incat instalatia sa nu fie suprasolicitata de cantitatea prea mare de aer pe care trebuie sa o curete.in cazul prafului de acarieni filtrele de aer nu prea sunt de folos. Acarie-nii sunt relativ grei. Ei se mentin in aer doar cateva minute si mai ales nu plutesc in jurul filtrului pentru ca acesta sa-i poata aspira.

Mentineti uscat aerul din casa. Daca mentineti uscat aerul din casa, veti pune capat problemei prafului de acarieni, caruia nu-i prieste o umiditate sub 45 la suta, spune dr. Platts-Mills. "in general, cu cat aerul e mai uscat, cu atat e mai bine."Puteti diminua umiditatea si condensul prin imbunatatirea ventilatiei (foAZlosirea unor ventilatoare extractoare si a hotelor, deschiderea ferestrelor) si prin utilizarea unui dulap-uscator cu supapa externa, evitand uscarea pe caAZlorifere a rufelor umede.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.