Alegerea unui proiect

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.63

nivel: Liceu

Nu trebuie neaparat sa va referiti la un proiect pe care l-ati condus dvs.insiva; este suficient sa stiti destule lucruri despre el, incat sa va puteti inchipui in rolul de manager de proiect al acestuia.
Veti gasi mai jos criteriile dupa care se poate afla care trebuie sa fie proiectul ideal. Nu se pune problema ca proiectul dvs.sa le respecte pe toate, dar ar fi bine sa va opriti la un su[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Alegerea unui proiect

Nu trebuie neaparat sa va referiti la un proiect pe care l-ati condus dvs.insiva; este suficient sa stiti destule lucruri despre el, incat sa va puteti inchipui in rolul de manager de proiect al acestuia.
Veti gasi mai jos criteriile dupa care se poate afla care trebuie sa fie proiectul ideal. Nu se pune problema ca proiectul dvs.sa le respecte pe toate, dar ar fi bine sa va opriti la un subiect care satisface o buna parte dintre ele, in special cele de la inceputul listei.

Proiectul nu trebuie sa fie confidential - ca sa putem evita acest lucru, s-ar putea sa fie nevoie sa schimbati unele dintre detaliile acestuia. Proiectul trebuie sa prevada un numar de activitati care sa se desfasoare simultan si care sa implice, de aceea, participarea mai multor persoane - ideal ar fi sa existe o mica echipa. Dimensiunea proiectului trebuie sa fie suficient de mare incat exercitiul respectiv sa fie semnificativ, dar totusi destul de mica pentru a putea fi descris in mod multumitor intr-o singura pagina scrisa de mana. Daca proiectele in care sunteti implicat sunt foarte mari, ganditi-va sa folositi un subproiect.

Proiectul trebuie sa fie real, daca este posibil. Ar putea fi acceptat si un proiect imaginar, dar veti constata ca este mai dificil de prezentat o situatie virtuala decat de descris una reala, cu care sunteti deja familiarizat. Proiectul dvs.trebuie sa aiba si o latura financiara. Cu alte cuvinte, trebuie sa puteti prezenta un buget al proiectului si o estimare a fluxului de numerar. (Daca aveti de respectat anumite conditii de confidentialitate, puteti modifica valorile respective). Daca ati condus realmente un proiect, ar fi foarte avantajos sa va referiti anume la experienta respectiva. Altminteri puteti folosi orice subiect pe care il cunoasteti suficient de bine.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.