Albirea dintilor - avantaje si dezavantaje

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.83

nivel: Facultate

Coloratiile dent are Exista cauze diferite ale colorarii dintilor: consumul de substante care pateaza (ceai, cafea, tutun), inaintarea in varsta, traume, fluorizarea excesiva, degenerarea nervilor si obturatii invechite. Indicatii...Candidatii ideali pentru albirea dentara sunt pacientii cu dinti naturali care au pete galbene, maro sau portocalii si cei care au dintii patati ca urmare a fumatului[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Albirea dintilor - avantaje si dezavantaje

Coloratiile dent are Exista cauze diferite ale colorarii dintilor: consumul de substante care pateaza (ceai, cafea, tutun), inaintarea in varsta, traume, fluorizarea excesiva, degenerarea nervilor si obturatii invechite. Indicatii...Candidatii ideali pentru albirea dentara sunt pacientii cu dinti naturali care au pete galbene, maro sau portocalii si cei care au dintii patati ca urmare a fumatului, a inaintarii in varsta sau a altor cauze extrinseci. Petele puternice, de exemplu, cele cauzate de consumul de antibiotice, raspund intr-un timp mai indelungat la tratament si cu rezultate mai slabe.

...si contraindicatii
Albirea dentara nu este indicata copiilor sub 14 ani, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. In ceea ce priveste siguranta acestei metode, parerile sunt impartite. Tehnica foloseste un anume grad de demineralizare superficiala a dintilor. Aceasta inseamna ca, pentru o anumita perioada de timp, daca nu se folosesc anumite substante protectoare (cum ar fi florul), dintii devin vulnerabili atacului cariilor. Prin urmare, trebuie ca igiena dentara sa fie foarte minutioasa in toata aceasta perioada.
Metode de albire a dintilor

1."Walking bleach" sau albire interna
Aceasta metoda este indicata pentru albirea dintilor devitali (care nu mai au nerv) colorati sau daca aveti dintii foarte colorati si doriti aplicarea de fatete ceramice.Aceasta metoda se face exclusiv in cabinetele stomatologice de 5-6 ori cate 30 minute. Indicatii: coloratiile dintilor vitali si devitali. Riscuri posibile: pot aparea dureri, hipersensibilitate, iritatie gingivala, efect estetic nesatisfacator.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.