Adeziune- contract

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.96

nivel: Facultate

In cazul in care exponatele necesita conditii speciale de expunere (agabaritice, peste 500 de kg, putere mare absorbita din reteaua electrica, noxe in exploatare etc.), expozantii au obligatia de a informa in scris organizatorul cu minim 10 zile inaintea deschiderii manifestarii expozitionale.3.5. In cazul neprezentarii unui expozant pana in preziua deschiderii expozitiei la ora 11, fara anuntarea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Adeziune- contract

In cazul in care exponatele necesita conditii speciale de expunere (agabaritice, peste 500 de kg, putere mare absorbita din reteaua electrica, noxe in exploatare etc.), expozantii au obligatia de a informa in scris organizatorul cu minim 10 zile inaintea deschiderii manifestarii expozitionale.3.5. In cazul neprezentarii unui expozant pana in preziua deschiderii expozitiei la ora 11, fara anuntarea organizatorului, acesta poate aloca standul respectiv unui alt expozant spatiul expozitional si standul respectiv, taxele de participare trebuind a fi achitate integral de expozantul care nu s-a prezentat.

3.6. Subinchiriarea spatiului de expozitie si/sau a standului solicitat unei terte persoane fizice sau juridice este permisa doar cu acordul scris al organizatorului si numai cu achitarea tarifului de participare pentru fiecare subexpozant. Subinchirierea fara acordul scris al organizatorului atrage dupa sine o penalizare in valoare de 300 lei +TVA/subexpozant, plata fiind in sarcina expozantului.
4. Desfasurarea manifestarii

4.1. Prezentarea expozantului la standuri se face in fiecare zi a manifestarii expozitionale la ora 9: 30 in prezenta organizatorului si a reprezentantilor firmei de paza. Inchiderea zilnica a expozitiei si eliberarea spatiului expozitional se face zilnic la 18: 00
4.2. Organizatorul asigura paza generala intre orele 18: 00- 9:30, fara a fi insa raspunzator de integritatea bunurilor si materialelor expozantilor. In cazul disparitiei unui obiect/exponat din perimetrul spatiului expozitional alocat, expozantul este obligat sa semnaleze acest incident Inspectoratului Judetean de Politie. Expozantul este raspunzator de paza, integritatea si securitatea bunurilor sale in timpul programului de desfasurare al expozitiei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.