Adevarul despre gripa aviara, H5N1, vaccinuri si SIDA

7x puncte

categorie: Medicina

nota: 10.00

nivel: Facultate

Atunci cele 100 milioane de pasari care au murit de gripa aviara au sfarsit de fapt de stres si/sau de lipsuri si intoxicatii ?
Nu! Daca o gaina depune mai putine oua sau i se albastreste creasta si daca la test se descopera ca este H5N1 pozitiv, atunci toate celelalte pasari sunt sacrificate cu ajutorul gazului. Asa s-a ajuns la numarul de 100 milioane de pasari moarte, doar posibil infect[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Adevarul despre gripa aviara, H5N1, vaccinuri si SIDA

Atunci cele 100 milioane de pasari care au murit de gripa aviara au sfarsit de fapt de stres si/sau de lipsuri si intoxicatii ?
Nu! Daca o gaina depune mai putine oua sau i se albastreste creasta si daca la test se descopera ca este H5N1 pozitiv, atunci toate celelalte pasari sunt sacrificate cu ajutorul gazului. Asa s-a ajuns la numarul de 100 milioane de pasari moarte, doar posibil infectate cu H5N1.
Daca suntem mai atenti, atunci putem intrezari in culise o strategie de cativa zeci de ani:

In Occident marile crescatorii se asaneaza, caci pasarile moarte de aceasta epidemie se fac pe seama costurilor intregii populatii, la pretul cel mai mare de piata, in timp ce in Asia si peste tot unde se cresc pasari cu succes, piata de pasari este restrictionata voit si distrusa sub indrumarea UNO - organizatia FAO.Toti marii crescatori de pasari din Occident isi tin de aceea gura si au grija prin medicii lor veterinari, ca in cazul in care pretul de piata pentru pasari se afla in scadere, sa primeasca de la acestia un diagnostic de epidemie, pentru a putea valorifica pasarile cu cel mai mare castig, fata de posibilitatile unei economii normale, prin eliminarea intregului efectiv la pretul cel mai mare garantat de stat.

Adus la acelasi numitor: este o inselatorie moderna a subventiilor cu producere paralizanta de panica, care pe langa aceasta, garanteaza ca nimeni nu va intreba de dovezi.Din ce cauze au murit cei 61 de oameni la care s-a descoperit H5N1?Exista doar foarte putine rapoarte oficiale in care sunt descrise simptomele si ce fel de tratamente s-au facut. Aceste cazuri sunt clare: oameni cu simptome de raceala, care au avut nenorocul sa cada in mainile vanatorilor de H5N1 si au fost omorati cu tratament de chimioterapie in cantitati demente, care ar fi trebuit sa distruga virusul fantoma. Izolati in cort de plastic, inconjurati de nebuni in costume de astronauti, si morti in panica din cauza cedarii mai multor organe.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.