Adenom de prostata

1x punct

categorie: Medicina

nota: 9.86

nivel: Facultate

Se bea 2 cani pe zi, una dimineata alta seara, cu o jumatate de ora inainte de a manca. Nu uitati sa tineti in paralel un regim alimentar din care sa excludeti alcoolul, rariti cafeaua. Se asociaza cu tablete de aEUR¹Propin' in prima luna, 2-3 comprimate de trei ori pe zi inainte de masa, timp de 30 de zile, apoi cate un comprimat de 3 ori pe zi, timp de 60 de zile. Se mai poate lua si 20 de zil[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Adenom de prostata

Se bea 2 cani pe zi, una dimineata alta seara, cu o jumatate de ora inainte de a manca. Nu uitati sa tineti in paralel un regim alimentar din care sa excludeti alcoolul, rariti cafeaua. Se asociaza cu tablete de aEUR¹Propin' in prima luna, 2-3 comprimate de trei ori pe zi inainte de masa, timp de 30 de zile, apoi cate un comprimat de 3 ori pe zi, timp de 60 de zile. Se mai poate lua si 20 de zile vitamina E forte.

Tinctura de ghimpe este un remediu care rare ori da gres in aceasta afectiune. Se ia cate o lingurita diluata in jumatate de pahar cu apa, de patru ori pe zi. Rezultate cu adevarat miraculoase se obtin atunci cand tinctura de ghimpe este combinata cu cea de pufulita, in proportii egale. Se ia din combinatia de tincturi cate o lingurita de patru ori pe zi inainte de masa cu o jumatate de ora. Primele rezultate apar in primele 10 zile, iar dupa o luna de tratament dispar aproape toate afectiunile acestei boli.

Prima etapa de tratament este bine sa se tina 3 luni de zile, in care se va administra neintrerupt acest amestec de tincturi. Dupa acest timp se va face numai 10 zile tratament pe luna, pentru a mentine rezultatele. In toata aceasta perioada nu se va consuma bauturi alcoolice, carne cat mai putina, fara sosuri iuti sau foarte piperate, sare foarte putina, si fara hrana conservata.
Tinctura : se obtine prin macinarea cu ajutorul unei rasnite de cafea a plantei uscate, dupa care se umple pe jumatate un borcan de 800gr, peste care se pune alcool de 70grade umplandu-se.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.