Adapost - protectie civila

1x punct

categorie: Psihologie

nota: 9.91

nivel: Facultate

Zidul dintre acest sas si adapost are grosimea de 40cm si va fi executat din beton. Intrarea din sas in adapost se va asigura printr-o usa etansa (UE), prevazuta la randul ei cu un prag de 15cm. Adapostul va beneficia de o evacuare secundara realizata printr-un tunel ce debuseaza direct in exterior pe terenul proprietate, la o distanta de 4.60m de cladire, distanta ce reprezinta mai mult decat 1[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Adapost - protectie civila

Zidul dintre acest sas si adapost are grosimea de 40cm si va fi executat din beton. Intrarea din sas in adapost se va asigura printr-o usa etansa (UE), prevazuta la randul ei cu un prag de 15cm. Adapostul va beneficia de o evacuare secundara realizata printr-un tunel ce debuseaza direct in exterior pe terenul proprietate, la o distanta de 4.60m de cladire, distanta ce reprezinta mai mult decat 1/3 din inaltimea imobilului (14.00m). Iesirea de salvare comunica cu adapostul printr-un gol de 0.70 x 0.70 m prevazut cu oblon de protectie etans (OME), cu deschiderea spre exterior. Intre tunelul iesirii de salvare si adapost se prevede un rost de tasare.

Adapostul va avea pe contur pereti de beton armat de 40cm grosime. Planseele corespunzatoare circuitului intre accesul principal in cladire si pana in zona adapostului, inclusiv adapostul, au fost proiectate a fi executate din beton armat cu o grosime de 20cm pentru a putea rezista la eventualele sarcini provenite din daramaturi.

In spatiul adapostului ALA nu sunt prevazute alte instalatii in afara celei necesare ventilarii. Deasemenea se respecta normativul prin care nu se admite trecerea conductelor de instalatii in afara celor de apa si inacalzire cu diametrul de max. 70mm, prevazute la intrare si iesire cu robinete de inchidere.Grupul sanitar uscat, dotat cu doua baterii a cate trei grupuri sanitare, acopera necesarul de persoane si este amplasat in imediata apropiere a intrarii in adapost.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.