Activitatea SC Elprest

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.68

nivel: Facultate

Profitul realizat de firma va constitui principala sursa de finantare a dezvoltarii societatii. Pentru anii 2002-2003 programul investitional prevede realizarea unei hale de productie pentru tablouri electrice si confectii metalice.
Baza tehnico-materiala a societatii va asigura atat cresterea capacitatii de productie, cat si conditiile realizarii unor produs[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Activitatea SC Elprest

Profitul realizat de firma va constitui principala sursa de finantare a dezvoltarii societatii. Pentru anii 2002-2003 programul investitional prevede realizarea unei hale de productie pentru tablouri electrice si confectii metalice.
Baza tehnico-materiala a societatii va asigura atat cresterea capacitatii de productie, cat si conditiile realizarii unor produse de calitate superioara.

Pe de alta parte firma isi propune pentru urmatorii ani dezvoltarea activitatii comerciale prin realizarea de importuri de produse electrice, corpuri de iluminat, ceea ce va duce la o scadere a costurilor si implicit la practicarea unor preturi de vanzare mai mici decat in prezent (firma comercializeaza produse de import pe care le achizitioneaza de la firme importatoare interne).
Societatea nu inregistreaza debite fata de bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale sau bugetele fondurilor sociale, si respecta cu strictete termenele limita de plata catre acestea precum si catre furnizori sau catre salariati.

S.C ELPREST S.R.L. se prezinta ca o unitate implicata total in realizarea programului investitional de definitivare a halei de productie, a carui realizare asigura deschiderea unei perspective pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor, de asigurare a unor conditii optime de munca si viata pentru salariatii si actionarii firmei, de ocuparea unui loc de varf in topul judetean al economiei intreprinderilor mici si mijlocii

Functia de baza a oricarui sistem informational economic - indiferent de gradul de complexitate si de automatizare - este de a vehicula o cantitate rationala de informatii pe baza carora sa se ia decizii economice bine argumentate pe toate treptele organizatorice.
Utilizatorii de informatii contabile vor sa cunoasca daca administratorii intreprinderii si-au achitat in mod corespunzator mandatul care le-a fost incredintat.

In acest scop, trebuie evaluat gradul de eficacitate si de eficienta in utilizarea resurselor intreprinderii, prin consultarea situatiilor financiare (documente de sinteza).
Activitatea de aprovizionare este activitatea fara de care nu se poate declansa practic nici un ciclu productiv si presupune asigurarea necesarului de materii prime, materiale, combustibili etc. necesare desfasurarii in bune conditii a procesului de productie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.