Actiune de divort

3x puncte

categorie: Drept

nota: 9.79

nivel: Facultate

Motivele actiunii sunt urmatoarele: In fapt,parata a manifestat inca de la inceputul casniciei noastre un total dezinteres fata de viata in comun si o atitudine insultatoare fata de mine.Astfel,pe de o parte,a refuzat sa accepte ideea de a-si gasi un post si in acelasi timp nici nu se ocupa de gospodarie; mai mult inca, ea lipseste deseori de acasa si cheltuieste in mod cu totul nejustificat banii[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Actiune de divort

Motivele actiunii sunt urmatoarele: In fapt,parata a manifestat inca de la inceputul casniciei noastre un total dezinteres fata de viata in comun si o atitudine insultatoare fata de mine.Astfel,pe de o parte,a refuzat sa accepte ideea de a-si gasi un post si in acelasi timp nici nu se ocupa de gospodarie; mai mult inca, ea lipseste deseori de acasa si cheltuieste in mod cu totul nejustificat banii pe care ii pun la dispozitie pentru nevoile casei.

Pe de alta parte, parata m-a insultat in repetate randuri in mod public, iar de cateva ori a refuzat sa ma primeasca in casa la intoarcerea mea de la serviciu. Socotesc ca aceasta comportare a sotiei mele constituie un motiv temeinic pentru desfacerea casatoriei, a carei continuare nu mai este cu putinta pentru mine. Mentionez ca din casatoria noastra nu s-au nascut copii.In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art.38 din Codul familiei.

In dovedirea ei inteleg sa ma folosesc de proba cu martori, pentru care propun pe:
1.__________din_______jud______str______nr____bl____et___ap____
2.__________din_______jud______str______nr____bl____et___ap____
3. __________din_______jud______str______nr____bl____et___ap____
Depun aceasta actiune , precum si copie certificata de pe certificatul constatator al casataoriei incheiate intre mine si si parata, in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul pentru a fi comunicat paratei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.