Act constitutiv al unei societatii

3x puncte

categorie: Drept

nota: 9.85

nivel: Facultate

Art. 8. Societatea este constituita in scopul formarii si perfectionarii profesionale a personalului din cadrul activitatilor specifice expeditiilor de marfuri, logisticii, transporturilor de marfuri, inclusiv rutiere, in trafic intern si international si activitatilor conexe acestora.Art. 9. Societatea comerciala ________________ isi va desfasura activitatea in principal in domeniul "Invatamant",[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Act constitutiv al unei societatii

Art. 8. Societatea este constituita in scopul formarii si perfectionarii profesionale a personalului din cadrul activitatilor specifice expeditiilor de marfuri, logisticii, transporturilor de marfuri, inclusiv rutiere, in trafic intern si international si activitatilor conexe acestora.Art. 9. Societatea comerciala ________________ isi va desfasura activitatea in principal in domeniul "Invatamant", diviziunea CAEN 80, avand ca obiect principal "Alte forme de invatamant", cod CAEN 8042, si care consta in:

- activitati de pregatire prin cursuri de calificare si recalificare activitati de perfectionare in domeniul transporturilor rutiere si a altor moduri de transport de marfuri, precum si in domeniul logisticii, expeditiilor de marfuri, activitatilor de intermediere in transporturi si alte activitati conexe acestora, activitatilor comerciale si financiar-contabile specifice domeniului de activitate.Obiectul de activitate al societatii va putea fi completat cu alte activitati, in baza deciziei asociatului unic si cu respectarea prevederilor legale.

CAP. III CAPITALUL SOCIAL
Art. 10. Capitalul social privat al societatii, subscris si varsat la data infiintarii de catre asociatul unic, in valoare de 10000 RON, numerar, se divide in 1000 parti sociale, in valoare nominala de 10 RON fiecare, numerotate de la 1 la 1000.Art. 11. Capitalul social poate fi marit sau redus prin vointa asociatului unic, conform dispozitiilor legale in vigoare si cu modificarea corespunzatoare a actului constitutiv. Asociatul va decide, ori de cate ori considera necesar, majorarea capitalului social, prin subscrierea de noi patri sociale, reprezentand aport in numerar sau in natura, cu modificarea valorii nominale a partilor sociale existente sau prin includerea in capitalul social a rezervelor create sau a unor cote din profit.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.