Act constitutiv al societatii cu raspundere limitata

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.86

nivel: Facultate

Art.2 - Partile contractante convin ca societatea pe care o infiinteaza sa fie o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana constituita si guvernata de legea romana si de actele sale constitutive. Art.3 - Asociatii raspund de obligatiile societatii numai in limita aportului fiecaruia la capitalul social. Patrimoniul social nu poate fi grevat de datorii sau de alte obligatii person[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Act constitutiv al societatii cu raspundere limitata

Art.2 - Partile contractante convin ca societatea pe care o infiinteaza sa fie o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana constituita si guvernata de legea romana si de actele sale constitutive. Art.3 - Asociatii raspund de obligatiile societatii numai in limita aportului fiecaruia la capitalul social. Patrimoniul social nu poate fi grevat de datorii sau de alte obligatii personale ale asciatilor.

Art.4 - Partile contractante convin ca societatea pe care o infiinteaza sa poarte denumirea de "..." S.R.L.
Art.5 - Societatea comerciala "..."S.R.L. va avea sediul in ......, str. ... nr.
Societatea isi va putea muta sediul prin decizia adunarii generale si cu respectarea formei si publicitatii impuse de lege.
Art.6 - Societatea ve putea infiinta filiale ori sucursale in Romania sau in alte tari, cu respectrea reglmentarilor legale in vigoare la data si locul unde acestea se vor infiinta.

Art.8 - Partile contractante convin ca, in baza prezentului act constitutiv, sa puna in comun aporturile lor pentru constituirea capitalului social. Capitalul social va fi de .... lei (minim 2.000.000 lei) si este integral varsat de asociati la data constituirii societatii. Art.10- Capitalul social subscris si varsat integral la data constituirii societatii este de ...lei divizat in ... parti sociale egale a cate ...lei fiecare, numerotate de la 1 la....
Art.11- Marirea sau micsorarea capitalului social se poate face doar prin hotararea adunarii generale a asociatilor si cu respectarea conditiilor de forma si publicitate prevazute de lege.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.