Acord de consultare a bazei de date a centralei riscurilor bancare

7x puncte

categorie: Drept

nota: 10.00

nivel: Facultate

iii) Dreptul de opozitie: dreptul de a ma opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara, ca datele care ma vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Acest drept poate fi exercitat in urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre S.C. Biroul de Credit S.A., intocmita in forma scrisa, [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Acord de consultare a bazei de date a centralei riscurilor bancare

iii) Dreptul de opozitie: dreptul de a ma opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara, ca datele care ma vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Acest drept poate fi exercitat in urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre S.C. Biroul de Credit S.A., intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care se vor mentiona datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei. Cererii i se va atasa o copie xerox, lizibila, dupa actul de identitate al solicitantului.

3. Acord procesare date cu caracter personal
a) Sunt de acord ca UniCredit Tiriac Bank S.A., cu sediul in Bucuresti, Str. Ghetarilor nr 23-25, sector 1, inregistrata in Registrul operatorilor de date cu caracter personal cu nr. 1186, sa prelucreze si sa stocheze datele personale furnizate, inclusiv codul numeric personal, potrivit art.5 din Legea nr.677/2001, in scopul desfasurarii activitatilor bancare, inclusiv marketing direct. Banca are dreptul, in scopul desfasurarii activitatilor bancare aferente creditului, incluzand dar nelimitandu-se la acordarea/administrarea/recuperarea/executarea/etc creditului, de a transmite aceste date catre terte parti precum si societatilor din cadrul grupului din care face parte UniCredit Tiriac Bank S.A. etc.

b) Am luat cunostinta de prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ce include drepturile principale ale persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de acces la date, de interventie si de opozitie, care pot fi exercitate in limitele legale, trimitand o adresa catre UniCredit Tiriac Bank S.A., Str. Ghetarilor nr 23-25, sector 1, Bucuresti, insotita de o copie a actului de identitate.

c) Am obtinut, in vederea transferarii catre UniCredit Tiriac Bank S.A. in scopul desfasurarii activitatilor bancare, inclusiv marketing direct, consimtamantul persoanelor ale caror date personale le furnizez, incluzand consimtamantul de a transfera codul numeric personal. Banca are dreptul, in scopul desfasurarii activitatilor bancare aferente creditului, incluzand dar nelimitandu-se la acordarea/administrarea/recuperarea/executarea/etc creditului, de a transmite aceste date catre terte parti precum si societatilor din cadrul grupului din care face parte UniCredit Tiriac Bank S.A. etc.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.