Achizitionarea de 35 capete juninci gestante din rasa de carne Limousine

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.71

nivel: Liceu

Datorita faptului ca zona este favorabila cresterii taurinelor, S.C. LIMOUCOV S.R.L. a achizitionat in anul 2001 de la fostul CAP din Comuna Zabala, localatatea Zabala, un grajd de vaci de lapte realizand in regie proprie investitia in valoare de 100.000 mii lei, cu scopul de a adapta pentru cresterea taurinelor din rase producatoare de carne, cunoscand faptul ca cerinta pentru carnea de taurine [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Achizitionarea de 35 capete juninci gestante din rasa de carne Limousine

Datorita faptului ca zona este favorabila cresterii taurinelor, S.C. LIMOUCOV S.R.L. a achizitionat in anul 2001 de la fostul CAP din Comuna Zabala, localatatea Zabala, un grajd de vaci de lapte realizand in regie proprie investitia in valoare de 100.000 mii lei, cu scopul de a adapta pentru cresterea taurinelor din rase producatoare de carne, cunoscand faptul ca cerinta pentru carnea de taurine pe piata externa este in crestere, iar investitia de transformare a grajdului necesita un efort financiar minim.

Grajdul are o suprafata de 660 m patrati, necesari pentru cele 35 de capete de juninci ce vor fi achizitionate si care corespund standardelor europene. Deasemenea S.C. LIMOUCOV S.C. LIMOUCOV are in proprietate 58 ha teren agricol, din care arabil 14 ha, fanete naturale 19 ha si 25 ha pasuni naturale, cea ce asigura necesarul de suprafata pentru producerea furajelor din toate sortimentele. Pentru a deveni functionala S.C. LIMOUCOV S.R.L. a achizitionat un tractor de 650 CP, remorca, freza, presa de balotat fan si paie. S.C. LIMOUCOV S.R.L anual va livra pe piata externa 35 capete de tineret, la varsta de 9 luni, la o greutate medie de 300 kg, respectiv 10,5 tone carne greutate vie, realizand un venit anual de cca. 840.000 mii lei.

Animalele vor fi achitate intr-o singura transa,in luna octombrie, motiv pentru care solicitantul trebuie sa detina intreaga suma de 38.325 Euro. In prognoza fluxului de numerar s-a luat in calcul o scutire de 100% a taxelor vamale si a taxei pe valoarea adaugata aplicata importului de animale de rasa.Junincile gestante din rasa de carne Limousine vor fi importate din Ungaria in luna octombrie 2005. Junincile vor fi in luna 5-6 de gestatie, pentru ca aproximativ toata fatarile (fatari grupate) sa aiba loc in luna februarie anul 2006.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.