Acceptarea ca metoda de tratament

1x punct

categorie: Medicina

nota: 9.80

nivel: Facultate

Energia depusa pentru a rezolva o problema ne poate deveni aliat
Acceptarea presupune o eliberare a incordarii mentale vizavi de un lucru. Atunci cand va confruntati cu o problema depuneti un efort considerabil, risipiti inutil o energie care ar putea lucra spre binele dumneavoastra. In momentele acelea de efort mental sunteti foarte ocupat sa va luptati si sa indepartati problema care va d[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Acceptarea ca metoda de tratament

Energia depusa pentru a rezolva o problema ne poate deveni aliat
Acceptarea presupune o eliberare a incordarii mentale vizavi de un lucru. Atunci cand va confruntati cu o problema depuneti un efort considerabil, risipiti inutil o energie care ar putea lucra spre binele dumneavoastra. In momentele acelea de efort mental sunteti foarte ocupat sa va luptati si sa indepartati problema care va deranjeaza si de aceea sinteti incapabil sa vedeti esenta acesteia si sa-i gasiti rezolvarea.

Atunci cind doriti sa indepartati un obstacol incercati de fapt sa ii negati existenta si de aceea nu puteti sa rezolvati efectiv problema care va deranjeaza. Si, evident, nu puteti sa rezolvati ceea ce nu ati experimentat niciodata. Multi dintre noi isi petrec ani de zile, poate toata viata, incercind sa evite ceva, incercind sa tina cu dintii de ce au de frica sa nu piarda sau sa schimbe asa-zisul echilibru.

Deschideti-va usa catre dumneavoastra insiva.Acceptarea insa presupune iubire si compasiune. Atunci cand acceptam ceva ce s-a intimplat in viata noastra imbratisam de fapt o parte din noi insine. Tot ceea ce ni se intimpla de-a lungul vietii sint mici parti din noi, mai placute sau mai putin placute. Daca ceva este dureros sau dificil puteti fi sigur ca este vorba de o parte defavorizata a dumneavoastra acolo care nu vrea nimic altceva decit sa i se acorde atentie, sa fie hranita, acceptata si iubita. Atunci cind acceptati un lucru nu faceti decit sa deschideti usa catre dumneavoastra insiva, in loc sa v-o inchideti in nas, ca unui dusman.

Energia care sustine intreaga viata este iubirea
Permitindu-va sa fiti iubiti, iubiti-va voi insiva, aceasta este partea cea mai importanta a acceptarii. Acest lucru face din iubire o unealta deosebit de puternica in actul vindecarii. Iubirea este energia care sustine intreaga viata si poate aduce vindecarea trupului si a sufletului. Atunci cind iubiti ceva veti gasi si energia vindecatoare care insoteste acel ceva. In acest caz nu este nevoie sa cautati raspunsuri la intrebari incuietoare sau tehnici de vindecare sofisticate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.