Abrevieri comune si acronime

1x punct

categorie: Romana

nota: 10.00

nivel: Facultate

Approach Invitation. Actiuni inconstiente ale unei femei care incearca sa-ti atraga atentia in mod special (in loc sa incerce sa atraga atentia TUTUROR barbatilor) pentru ca astfel sa ai ocazia sa o abordezi. Include contact vizual, sta pe langa tine pentru o perioada indelungata fara un motiv anume, scapa ceva din mana in fata ta, te intreaba ceva, face gesturi nervoase etc. Daca vei cauta AI-uri[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Abrevieri comune si acronime

Approach Invitation. Actiuni inconstiente ale unei femei care incearca sa-ti atraga atentia in mod special (in loc sa incerce sa atraga atentia TUTUROR barbatilor) pentru ca astfel sa ai ocazia sa o abordezi. Include contact vizual, sta pe langa tine pentru o perioada indelungata fara un motiv anume, scapa ceva din mana in fata ta, te intreaba ceva, face gesturi nervoase etc. Daca vei cauta AI-uri in loc sa abordezi direct, ai putea deveni mai eficient in PU si ar minimiza esecurile. Cel mai bine este sa cauti AI-uri dupa cateva abordari directe (incalzire).

Anti-Slut Defense. Reactiile unei femei (mai ales cele tinere) pe care le va face pentru a scapa de sentimentul de vinovatie pentru ca s-a culcat foarte repede cu un barbat. Aceste reactii o vor face sa inventeze motive pentru care nu vor sa se culce cu tine pentru a nu se simti "usora" sau "curva". Se manifesta inainte de sex: "Sti... e prima oara cand fac asta", "Cred ca n-ar trebui sa o facem atat de repde" etc. Sau dupa sex... "... Pur si simplu s-a intamplat..", "Nu stiu ce ma gandeam cand am facut-o..".
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.