Abatorul Elisiria COM Impex

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.63

nivel: Facultate

Firma, SC ELISIRIA COMIMPEX SRL a fost infiintata in anul 1994.
Obiectul principal de activitate il reprezinta sacrificarea animalelor. Activitatea cuprinde sacrificarea si transarea carnii de bovina, porc, oaie. Suntem o firma de referinta in acest domeniu, dobandindu-ne renumele prin activitatea de inalta performanta desfasurata si prin permanenta orientare catre client, avand grija sa [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Abatorul Elisiria COM Impex

Firma, SC ELISIRIA COMIMPEX SRL a fost infiintata in anul 1994.
Obiectul principal de activitate il reprezinta sacrificarea animalelor. Activitatea cuprinde sacrificarea si transarea carnii de bovina, porc, oaie. Suntem o firma de referinta in acest domeniu, dobandindu-ne renumele prin activitatea de inalta performanta desfasurata si prin permanenta orientare catre client, avand grija sa oferim numai produse bune si de calitate, precum si servicii de un inalt profesionalism.

Ne dorim sa realizam numai produse de calitate, la preturi accesibile si de aceea supraveghem intreg procesul de productie. Activitatea care o desfasuram este benefica regiunii, prin stabiltatea locurilor de munca, precum si prin desfacerea produselor realizate nu numai in zona, ci si altor beneficiari din tara.In acest an societatea a realizat modernizarea si extinderea capacitatii de productie prin construirea unei noi sectii de abatorizare profilata doar pe abatorizarea bovinelor,sectia existenta urmand a functiona pe abatorizare porc si oaie.

Implementarea proiectului de extindere si modernizare a capacitatii de sacrificare si transare existenta, in conformitate cu normele nationale si cele ale Uniunii Europene creaza premisa unui avantaj competitiv pentru societate.Societatea este in curs de implementare a Sistemului de management al calitatii si a Sistemului de Management al Securitatii

Produselor Alimentare - HACCP.
Firma, SC ELISIRIA COMIMPEX SRL obtine, din sacrificarea animalelor vii,carnea de porc, bovina si oaie.
Produsele noastre respecta cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la procurarea materiei prime, la prelucrarea si distribuirea produselor rezultate.

Produsele rezultate in urma sacrificarii sunt: carcasa de porc, carcasa de oaie si carcasa de vita si sunt destinate fabricilor procesatoare, macelariilor precum si desfacerii ca atare in magazinele alimentare pentru consumul populatiei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.