A rezolva problemele

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Grupul este ceea ce noi am adus pentru a intensifica intentia/concentrarea celor care se afla aici. Pentru ca sunt aici cei ce stau pe scaune in acest moment, urmarind transformarea, urmarind sa fie primite informatiile care ar putea fi utile lor si voua.
Exista o mare gluma aici si e personala pentru fiecare dintre voi. Este aceea ca fiecare si oricine cunoaste aceasta voce pe care o ascul[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: A rezolva problemele

Grupul este ceea ce noi am adus pentru a intensifica intentia/concentrarea celor care se afla aici. Pentru ca sunt aici cei ce stau pe scaune in acest moment, urmarind transformarea, urmarind sa fie primite informatiile care ar putea fi utile lor si voua.
Exista o mare gluma aici si e personala pentru fiecare dintre voi. Este aceea ca fiecare si oricine cunoaste aceasta voce pe care o ascultati acum (sau o cititi). Chiar daca o parte dintre voi citeste cuvintele scrise in limba engleza sau aude vocea partenerului meu, voi SIMTITI energia Spiritului ca si cum noi am vorbi direct inimii voastre. Energia este de ACASA.

Noi v-am spus ca stim tot ceea ce voi stiti despre voi. Singurul lucru pe care noi nu il stim este ce urmeaza sa faceti in continuare. Despre asta, dragii mei, este vorba in tot ceea ce se refera la aceasta planeta aceasta planeta a liberului arbitru infiintata cu permisiunea voastra. Dupa eoni de timp, acum vine rasplata asa cum stati in energia Noii Ere si ascultati sau cititi cuvintele unei fiinte umane transmitind energia divinitatii energie care isi da mina cu divinitatea care se afla in fiecare dintre voi. Ingaduiti grupului prezent aici sa se deplaseze printre locurile pe care stati si pe culoare si sa-si indeplineasca lucrul lor. Deschideti-va inimile catre ceea ce poate fi al vostru asta seara! Nu am venit aici sa va dam informatii, dragilor. Am venit ca sa transferam energia de schimbare a vietii.

Parteneriatul pe care noi l-am dezvoltat cu o parte dintre voi este coplesitor. Deoarece voi ne-ati ingaduit inlauntrul vostru si acum stiti cum este sa-ti creezi propria realitate, nu-i asa? Totusi, chiar aici se afla inca multi care se indoiesc ca un asemenea lucru poate exista sa mergi mina in mana cu Sinele tau Superior sa revendici a fi partener cu scinteia de Dumnezeu - sa te trezesti dimineata fara sa stii ce urmeaza sa se intimple, sau de unde iti va veni abundenta si totusi sa ai un zimbet pe buze si pacea in inima sa cinte un cintec de dragoste. Acesta chiar este un test, nu-i asa?

Si iar venim catre voi si ne cerem scuze pentru faptul ca paradigma noii energii intra citeodata in conflict cu vechea natura umana. Unii dintre voi observa ca nevoile le sunt implinite nu in avans, ci chiar in ultimul moment posibil. Si voi, cei care experimentati aceasta stiti cite ceva despre cum este sa te afli in ACUM. Insa acesta este modul in care lucreaza Dumnezeu cu raspunsuri date exact cind aveti nevoie de ele, si nu inainte. Exista vreun dubiu ca stim cine sunteti? Vorbesc cu fiecare inima acum.

Ati venit aici, v-ati asezat pe un scaun sau cititi aceste cuvinte si este o mare onoare pentru noi onoare facuta de acea entitate din interiorul vostru care are magnifice culori rotitoare onoare facuta noua de catre Cel Auriu din interiorul fiecaruia dintre voi care are aripi ce se pot intinde pret de 9 metri de jur imprejur! Si energia pe care fiecare dintre voi o duce cind nu sunteti aici este coplesitoare! Noi stim cum arata Merkabah-ul vostru. Noi stim despre culorile pe care le purtati. Noi stim despre originea voastra spirituala. Stim unde ati fost si va veneram! Cei care s-au adunat impreuna in aceasta incapere pot schimba energia planetei. Atit de multa putere se afla aici. Atit de multa putere se afla aici.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.