9 reguli pentru un succes

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.84

nivel: Facultate

Aceasta componenta este foarte importanta indiferent de sfera preocupativa. Ca si culturisti trebuie sa dati dovada de un control asupra capacitatilor voastre. Autocunoasterea si autoevaluarea obiectiva a organismului vostru va ajuta sa fiti realisti in stabilirea sarcinilor legate de programul vostru de dezvoltare corporala. Atunci cand va antrenati nu va supuneti unui ritm debordant, inadecvat p[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: 9 reguli pentru un succes

Aceasta componenta este foarte importanta indiferent de sfera preocupativa. Ca si culturisti trebuie sa dati dovada de un control asupra capacitatilor voastre. Autocunoasterea si autoevaluarea obiectiva a organismului vostru va ajuta sa fiti realisti in stabilirea sarcinilor legate de programul vostru de dezvoltare corporala. Atunci cand va antrenati nu va supuneti unui ritm debordant, inadecvat perioadei in care va gasiti si conditiei fizice de moment. Astfel, ridicarea greutatilor pe care cu siguranta le poti invinge, vizarea obiectivelor pe care le poti atinge reprezinta elemente care pun in valoare realismul tau.

4) Vizualizare
Aceasta componenta trebuie sa va insoteasca permanent in activitatea voastra de culturisti. Crearea unei perspective mentale legata de o atitudine fizica ulterioara este foarte importanta prin gradul de mobilizare generala mare a corpului vostru. Aceasta vizualizare creeaza o crestere a suportului volitiv si abordarea antrenamentului cu entuziasm, dorinta, reprezinta o maniera de abordare pozitiva ce asigura un randament optim in procesul de dezvoltare.

5) Principiile
Pe langa principiile unei vieti sanatoase un culturist are nevoie in pregatirea sa de o rigoare specifica din punct de vedere metodic. Acest lucru, deosebit de important, se obtine prin cunosterea minutioasa a principiilor antrenamentului sportiv si ale culturismului. Cunoasterea si aplicarea corecta a acestora produce o ordonare a intregului proces de pregatire in care avantajele stiintei contribuie sistematic la metamorfoza corpului tau.

Spre exemplu, cunoasterea si aplicarea corecta a principiilor Weider de antrenament constituie un mod de eficientizare a muncii prin gradarea nivelului efortului in raport cu scopul propus, cu faza de pregatire in care te gasesti. Stabilirea corecta a numarului de antrenamente pe saptamana, a numarului de exercitii pe antrenament, precum si a numarului de serii si repetari si toate acestea in concordanta cu perioada sau ciclul in care va gasiti, ca de altfel, si concordanta lor cu dieta specifica, reprezinta o cheie importanta a succesului vostru.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.