8 Sfaturi pentru a fi un prieten mai bun

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

2. Alege intelept
Legaturile de prietenie necesita o considerabila investitie de timp si energie doua comori pe care nimeni nu le are in cantitati nelimitate. Alege prietenii cu care vrei sa fi mai apropiat. Nu te ingrijora daca nu poti include pe lisat absolut toate cunostintele. Adancirea unei relatii este cu mult mai importanta decat numarul mare de invitati la petrecerile pe care le da[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: 8 Sfaturi pentru a fi un prieten mai bun

2. Alege intelept
Legaturile de prietenie necesita o considerabila investitie de timp si energie doua comori pe care nimeni nu le are in cantitati nelimitate. Alege prietenii cu care vrei sa fi mai apropiat. Nu te ingrijora daca nu poti include pe lisat absolut toate cunostintele. Adancirea unei relatii este cu mult mai importanta decat numarul mare de invitati la petrecerile pe care le dai.

3. Fa-ti timp
Prietenii sunt importanti din mai multe puncte de vedere tocmai de aceea o pritenie adevarata are viata ei si necesita timp. Este datoria ta sa pui aceste relatii pe lista de prioritati ( atat de dragul tau cat si de dragul prietenilor tai). Fa-ti timp pentru a cultiva prietenii adevarate.

4. Fii cel care sparge gheata.
Aici este punctul slab, si imi dau seama ca nu sunt singurul in situatia asta. Daca vrei sa lucrezi la imbunatatirea relatiilor cu prietenii indeparteaza teama de a nu fii respins si asuma-ti mai multe riscuri. Invita-ti prietenii la masa. Propune subiecte de studiu. Cheama-i in vizita. Prea adesea nu mai pastram legaturile cu prietenii. Nu pierde ocazia: Fii cel care da un telefon sa reia legatura. Pritenii tai sunt la fel de dornici sa te auda cum esti tu sa ii auzi pe ei.

5. Regula de aur
Poarta-te cu prietenii asa cum ti-ai dori sa se poarte ei cu tine. Cu alte cuvinte, daca vrei sa ai prieteni, fi tu insuti un priten. Preocupate mai mult de interesul pe care il acorzi prietenilor decat de cat esti tu pentru ei. Fii plin de viata si de voie buna. Fereste-te de a te plange, de a barfi sau de critica.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.