6 metode prin care afli daca este EA

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Dar pentru aceia dintre voi care s-au saturat de dezamagiri (fata dulce cu chip angelic care se transforma intr-o vipera psihopata) exista o metoda rapida si relativ ieftina de a descoperi daca femeia cu care esti in momentul asta merita cei 12 trandafiri si cutia de bomboane fine de ciocolata pe care tocmai ai cheltuit bani buni.Pur si simplu invit-o la un restaurant pentru prima voastra intaln[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: 6 metode prin care afli daca este EA

Dar pentru aceia dintre voi care s-au saturat de dezamagiri (fata dulce cu chip angelic care se transforma intr-o vipera psihopata) exista o metoda rapida si relativ ieftina de a descoperi daca femeia cu care esti in momentul asta merita cei 12 trandafiri si cutia de bomboane fine de ciocolata pe care tocmai ai cheltuit bani buni.Pur si simplu invit-o la un restaurant pentru prima voastra intalnire si urmeaza pasii descrisi in cele 6 teste de mai jos. Pana cand va sosi nota de plata, imi vei multumi, indiferent de rezultat.

TESTUL 1: "Sindromul fetei materialiste"
Alegerea locului in care sa luati masa este de cele mai multe ori cea mai buna metoda de a afla daca femeia ta este o fata cu picioarele pe pamant sau doar o printesa egoista si rasfatata care se asteapta ca barbatii sa le faca vant cu o pana in timp ce ele savureaza un pahar de sampanie in pat. In primul rand, fii atent ca alegerea restaurantului sa fie o decizie comuna. Daca nu e de acord cu nici o propunere de-a ta si insista sa mergeti in locurile preferate de ea, atunci nu te astepta sa fii norocos atunci vei incepe "sa o cunosti".

Faptul ca nu este deschisa sugestiilor inseamna probabil ca este dominatoare, posesiva si, per ansamblu, un ghimpe in coasta.
Mai mult, este important sa te asiguri ca sugestiile tale inclina mai mult spre restaurantele aflate la baza piramidei (traducere: Pizza Hut si altele de genul asta). Daca gandul de a merge intr-un astfel de loc o lasa cu gura cascata, atunci e timpul sa uiti de ea. Prefa-te ca te doare capul, spune-i ca esti homosexual, orice numai ca sa anulezi intalnirea pe loc. De ce? Pentru ca e probabil ingamfata, aroganta si super-cheltuitoare si, doar daca nu cumva te dau banii afara din cas, atunci nu-ti permiti sa-i oferi luxul pe care il cauta.

Totusi, iar asta e crucial, fii atent sa ajungeti la un stabiliment cat de cat cunoscut (de preferat un loc in care vinul nu se serveste dintr-o lada). Spune-i ca te-ai razgandit. De ce? Pentru ca chiar daca a trecut acest test, tot nu vrei sa apari ca un tip zgarcit. Vrei sa o faci sa se simta bine, nu?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.