5 greseli frecvent intalnite in Scrisorile de Intentie

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.92

nivel: Liceu

Este o mare greseala sa trimiti aceeasi Scrisoare de Intentie fiecarui angajator, schimband doar numele persoanei careia ii este adresata.

Ideea de baza a unei Scrisori de Intentie este de a parea personala. O Scrisoare de Intentie de succes trebuie personalizata in functie de caracteristicile companiei careia ii este destinata. Mentioneaza eventuale evenimente recente sau proiecte [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: 5 greseli frecvent intalnite in Scrisorile de Intentie

Este o mare greseala sa trimiti aceeasi Scrisoare de Intentie fiecarui angajator, schimband doar numele persoanei careia ii este adresata.

Ideea de baza a unei Scrisori de Intentie este de a parea personala. O Scrisoare de Intentie de succes trebuie personalizata in functie de caracteristicile companiei careia ii este destinata. Mentioneaza eventuale evenimente recente sau proiecte ale companiei sau dovedeste-le ca ai cateva cunostinte despre realizarile anterioare ale firmei - toate acestea vor demonstra faptul ca esti interesat de a te alatura echipei respective, ca esti interesat de job, prin faptul ca ai facut cercetari despre companie, inainte de a i te adresa.


Multi candidati fac aceasta greseala, copiind practic toate informatiile din CV si incluzandu-le in Scrisoarea de Intentie - este o pierdere de timp si probabil o pierdere a sansei de a fi ales pentru job. Scrisoarea de Intentie trebuie sa ofere ceea ce nu poate oferi CV-ul - de exemplu, contributia si realizarile tale profesionale in cadrul ultimului loc de munca sau cum ai rezolvat situatii dificile.
Iata ultimele stiri: companiile nu prea sunt interesate de nevoile tale. Nu te angajeaza pentru a-ti imbunatati viata sau pentru a-ti asigura un venit - te angajeaza pentru ca au nevoie de tine.

Acest lucru inseamna ca Scrisoarea de Intentie trebuie sa se bazeze pe nevoile companiei si cum poti tu sa ii ajuti, nu pe modul in care poate compania sa te ajute Pentru un bun inceput, verifica informatiile din anuntul jobului, cu privire la cerintele acestuia, iar apoi, in Scrisoarea de Intentie, discuta punctual aceste cerinte si, in special, care sunt competentele tale pentru a le face fata. In acest fel, ii vei convinge ca au nevoie de tine pentru jobul respectiv.Un ultim sfat: incearca sa descrii cum poti contribui la reusitele companiei, pastrand o nota increzatoare si modesta in acelasi timp. Da dovada de entuziasm si de o atitudine pozitiva, si vei crea o Scrisoare de Intentie de succes.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.