25 de sfaturi pentru o relatie de succes

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.47

nivel: Facultate

Invata ca a-ti pedepsi partenerul nu este o solutie. S-ar putea ca acest lucru sa te faca sa te simti bine, dar se poate intampla ca el sa se incapataneze mai tare. O strategie mai buna ar fi sa rasplatesti lucrurile care-ti plac si sa le ignori pe cele care nu-ti plac.Banii sunt cauza cea mai frecventa pentru conflictele din interiorul unui cuplu. Pentru a avea o relatie care sa functioneze bine [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: 25 de sfaturi pentru o relatie de succes

Invata ca a-ti pedepsi partenerul nu este o solutie. S-ar putea ca acest lucru sa te faca sa te simti bine, dar se poate intampla ca el sa se incapataneze mai tare. O strategie mai buna ar fi sa rasplatesti lucrurile care-ti plac si sa le ignori pe cele care nu-ti plac.Banii sunt cauza cea mai frecventa pentru conflictele din interiorul unui cuplu. Pentru a avea o relatie care sa functioneze bine trebuie sa va ocupati de sursele de venit si sa va faceti un buget.

Daca nu v-ati impartit corect munca domestica intre voi, acest lucru s-ar putea sa produca neintelegeri in relatia voastra. Realizeaza o lista a sarcinilor domestice, discut-o cu partenerul si mobilizeaza intreaga familie, inclusiv partenerul, pentru a imparti munca. Daca ai copii, implica-ti partenerul cat mai mult posibil in ingrijirea copiilor - chiar daca ai impresia ca nu se pricepe la fel de bine ca tine la acest lucru. Este important sa fiti uniti in fata copiilor. Rezolva-ti problemele care tin de viata sexuala.

Sexul poate avea suisuri si coborasuri de-a lungul anilor, dar daca viata ta sexuala incepe s-o ia in jos, nu accepta acest lucru pur si simplu. De indata ce observi o schimbare mai abrupta, intreba-te de ce s-a intamplat si apoi incearca sa readuci pasiunea in relatie. Nu trebuie sa presupui ca nu vei fi tentata niciodata sa ai o aventura asa cum se intampla cu aproape oricine. Trebuie sa inveti cum sa-i rezisti. Daca nu reusesti, nu te teme ca acesta va fi sfarsitul relatiei tale.

Majoritatea cuplurilor se impaca, mai ales atunci cand e vorba doar de o aventura de o noapte, si isi dau seama de multe ori ca aflarea cauzelor care au provocat aventura ii poate ajuta sa devina mai apropiati. Prin urmare trebuie sa inveti cum sa rezisti tentatiei, dar nu te gandi ca o aventura inseamna sfarsitul relatiei. Aminteste-ti ca plictiseala este de obicei o modalitate de a ascunde supararea. Daca simti ca te plictiseste, intreba-te ce motive de suparare ai.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.