10 defecte ale nevestelor

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Liceu

EL reactioneaza in moduri diferite, depinde de temperamentul lui: unii isi iau campii, altii isi iau bata, altii isi iau o sticla de bautura, altii isi iau casti minuscule si le monteaza strategic in urechi si doar dau din cap afirmativ, iar altii, mai docili, chiar se schimba si devin persoana pe care EA si-o doreste. Dar acum intrevine ironia absurda si tragi-comica: EA ii reproseaza: "Nu mai se[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: 10 defecte ale nevestelor

EL reactioneaza in moduri diferite, depinde de temperamentul lui: unii isi iau campii, altii isi iau bata, altii isi iau o sticla de bautura, altii isi iau casti minuscule si le monteaza strategic in urechi si doar dau din cap afirmativ, iar altii, mai docili, chiar se schimba si devin persoana pe care EA si-o doreste. Dar acum intrevine ironia absurda si tragi-comica: EA ii reproseaza: "Nu mai semeni cu baiatul de care m-am indragostit! Te parasesc!"

2. NEINGRIJITA - nu stiu de ce atatea femei dupa ce s-au vazut casatorite si "la casa lor", inceteaza sa se mai preocupe de aspectul lor exterior. Desigur, schimbarea statututlui aduce cu el o multime de griji in plus: curatenie, gatit, daca mai apar si copii aceste griji se multiplica, dar solutia nu este sa ajungeti sa intrati in cabinetul de cosmetica de doua ori pe an si sa va schimbati look-ul o data la zece ani, sa mirositi a ciorbita de vacuta in loc de acel parfum suav care i-a cucerit LUI simturile si inima la inceputuri... nu trebuie sa incepeti sa va confundati cu menajera, ci sa incercati sa impartiti echitabil responsabilitatile si grijile si sa aveti grija sa va pastrati cat puteti de atragatoare.

3. EXCESIV DE GELOASA - se spune ca acolo unde este iubire, este si gelozie. Adevarat, dar cu masura! Genul acesta de inchizitoriu: "Cine e? De unde o cunosti? De ce i-ai zambit? E colega ta? Cat timp petreci cu ea la birou? Ti se pare mai frumoasa decat mine? Nu ma mai iubesti? Ma inseli? Recunoaste, de cat timp? Da-mi telefonul tau, raspund eu de azi inainte!" reprezinta calea sigura spre divort sau aventura. Mai lipseste reflectorul acela aprins exact in ochi si... bietul de el sigur isi va blestema ziua cand v-a dus la starea civila si la biserica...

4. VINE CU MAMA LA PACHET. El o iubeste, se casatoresc, dar EA uita sa ii spuna din timp ca e castigatorul unei oferte promotionale: "Doua la pret de una!" si ca mama soacra va locui cu ei si le va organiza viata sau daca nu va locui cu ei, oricum va fi omiprezenta in viata si deciziile lor...

5. PREA CHELTUITOARE - Nu folositi sume importante din bugetul comun fara sa il consultati! Nici un barbat nu suporta ca sotia sa faca cheltuieli extravagante din bugetul comun fara sa i se ceara parerea! De la o cearta pe acest motiv si despartire sau chiar divort e distanta mica!

6. DOMINATOARE - Le place sa fiti asa uneori in pat, dar in nici un caz in viata de zi cu zi si mai ales in prezenta altor persoane! Sa ii indrumati, sa ii sfatuiti, sa ii ghidati usor, da, dar in nici un caz sa se simta dominati si... mai grav... sa observe acest lucru si alte persoane!

7. POSESIVA - "Ca va iubiti, o stie o lume-ntreaga!", ca e bine in ziua de azi sa iti marchezi clar teritoriul si ce iti apartine... se stie... dar nu te comporta ca si cum EL e vreun bun al tau si iti apartine total si pe vecie si mai ales... nu il sufoca!

8. INFIDELA - oricum, in comparatie cu femeile, barbatii renunta mult mai greu la burlacie si le vine mult mai greu sa se stabileasca la o singura femeie si sa se dedice total familiei pe care o va intemeia cu acesta femeie, dar cand in sfarsit o face... sa fie rasplatit cu infidelitate... Va dati seama ce fel de partener va fi EL urmatoarelor femei din viata lui... pentru ca, nu va imbatati cu apa rece ca veti mai putea fi impreuna dupa ce a aflat... sau ce sfaturi referitoare la fidelitatea in cuplu va da el cercului lui de prieteni?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.