Alegerea sexului copilului - mituri si legende

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.79

nivel: Facultate

Toata lumea a auzit cel putin una din aceste povesti, si noi stim ca sunt doar vechi povesti de ale sotiilor, dar...daca exista o mica sansa ca una din ele sa fie adevarata? Unele cupluri ar da orice pentru a avea o fetita sau un baiat, si chiar ar incerca una sau doua din acestea (dar poate da gres, nu-i asa? ). Am adunat cateva din povestirile noastre si ale voastre favorite din popor despre cu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Alegerea sexului copilului - mituri si legende

Toata lumea a auzit cel putin una din aceste povesti, si noi stim ca sunt doar vechi povesti de ale sotiilor, dar...daca exista o mica sansa ca una din ele sa fie adevarata? Unele cupluri ar da orice pentru a avea o fetita sau un baiat, si chiar ar incerca una sau doua din acestea (dar poate da gres, nu-i asa? ). Am adunat cateva din povestirile noastre si ale voastre favorite din popor despre cum poti sa concepi un baiat sau o fata; cititi si vedeti daca vre-una va capteaza interesul.

Copilul tau este ceea ce tu mananci.
Dupa batranii intelepti, ceea ce tu introduci in corpul tau inainte de a concepe copilul poate influienta ceea ce va apare dupa noua luni.
Daca doresti baiat...Mananca multa carne ( cea rosie este recomandata ). Umple-te de multe snaks-uri sarate - cipsuri si altele de acest gen.Tatii: sa bea multe bauturi acidulate ( in mod special bauturi cola ).

Daca doresti fata...Ambii parteneri trebuie sa manance mult peste. Da navala in ciocolata ( sau pur si simplu mananca dulciuri in general ).
Bucuria de a face dragoste.Cateva din vechile legende povestesc despre anumite teorii referitoare la modul de a face dragoste intr-un anumit fel, astfel incat sa influienteze sexul copilului.
Daca doresti un baiat...

Intinde-te dupa actul amoros si ramai intins un timp. Se presupune ca se da o sansa sparmatozoidului sa castige ovulul spre a forma oul. Faceti dragoste in picioare.
Contrentati-va asupra placerii barbatului - daca barbatul are primul orgasm, veti avea baiat. Fetelor, dormiti in stanga partenerului
Daca doriti o fata...Luati pozitia misionarului. Faceti dragoste cu femeia deasupra. Concentrati-va asupra Placerii femeii - Daca ea are prima orgasm, puteti sa decorati camera copilului in roz.

Luati conducerea - Daca este ea cea care initiaza comuniunea amoroasa, veti avea fata. Totul consta in sincronizare...sau in directie.
Intr-o societate in care multi oameni se bazeaza inca pe horoscoapele zilnice pentru a-si ghida viata, va uimeste superstitiile si folclorul inspira oamenii cum sa faca dragoste si cum sa aleaga sexul copilului?
Daca doresti baiat...Faceti dragoste cand luna este in patrar Marcati-va calendarul - se concep mai multi baieti in zilele in plus ale lunii.

Urmariti busola - pozitionanad capul femeii spre nord in timpul actului amoros garanteaza nasterea unui baiat.
Daca doresti fata...Danseaza dansul bebelusului cand este luna plina. Stabiliti o data pentru a face dragoste dupa-amiaza. Fiti impreuna in zilele pare din luna.
Pastrati-va calmul

Si prin aceasta intelegem ambele intelesuri, literar si figurat. Dupa unele povesti, a fi relaxat in momentul conceperii copilului inseamna ca vei avea o fata; daca esti agitat, un baiat vei avea. Dar si temperatura poate juca un rol. Unii intelepti spun ca testiculele barbatului trebuie sa fie reci inainte de a face dragoste daca doresti o fata; si calde daca doresti un baiat. ...
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.